metalshow

NIVEA Soft 2011: o adevarata declaratie de stil

NIVEA Soft se îmbracă în haine noi cu ajutorul designerului spaniol Josep Font

Începând cu luna aprilie, NIVEA Soft îmbracă haine noi devenind astfel o adevărată declaraţie de stil creată de Josep Font, designerul spaniol care a revoluţionat moda. Noua înfăţişare a cremei NIVEA Soft se bazează în continuare pe formula sa pentru a oferi îngrijire şi prospeţime pentru faţă, mâini şi corp.

Chiar şi atunci când este decorată cu imagini fantastice şi culori îndrăzneţe, senzaţia de prospeţime vine din ceea ce se află în ambalaj. NIVEA Soft este o cremă hidratantă care se absoarbe rapid. Uleiul de jojoba face ca pielea să fie mai netedă şi catifelată, iar vitamina E protejează structura naturală a pielii şi îi conferă fermitate.

Josep Font a creat două designuri fabuloase pentru ambalajele NIVEA. Primul model, „Estella“, a fost inspirat de sculptorul expresionist Frank Stella. Din mijlocul unui caleidoscop de forme şi culori te priveşte un personaj feminin fantastic. Al doilea model „Sea“ reprezintă o sirenă care poartă un turban făcut dintr-o stea de mare.

Designeri cunoscuţi în lumea întreagă creează, în fiecare an, pentru ambalajul NIVEA Soft o imagine artistică nouă. Anul acesta, Josep Font a creat designuri speciale, cu o notă artistică deosebită din lumea couture. Stilul lui este diferit şi neconvenţional. Moda lui îmbină poezia şi stilul baroc cu caracterul jucăuş al femeii. Staruri ca Lady Gaga îi adoră creaţiile couture. Şi totuşi, vedeta podiumului este o persoană cu picioarele pe pământ, poartă hanorace în loc de cămăşi pretenţioase şi are o idee foarte clară despre ceea ce îi place: “Pentru mine, ideea de sexy are legătură cu personalitatea, cu senzualitatea…”, declară designerul.

Este o filosofie care coincide perfect cu NIVEA Soft, pentru că această cremă hidratantă face ca strălucirea tenului să vină din interior. Pielea devine proaspătă şi catifelată şi are acea strălucire care te face să arăţi irezistibil.

Preţuri:
50 ml – 8,03 RON
200 ml – 18,76 RON

Bucuresti, 28.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *