Kinodiseea

NIVEA MEN trimite o gaşcă de 4 prieteni la EL CLASICO, pentru o experienţă de neuitat

Eşti fan Real Madrid? NIVEA MEN are o surpriză pentru tine şi te trimite alături de încă 3 prieteni să vedeţi cel mai aşteptat meci al sezonului: întâlnirea dintre eternele rivale Real Madrid – FC Barcelona.

NIVEA MEN a devenit în acest sezon sponsorul oficial Real Madrid, parteneriat ce aduce împreună doi lideri în categoriile lor, respectiv un brand de top în îngrijirea masculină şi una dintre cele de mai succes echipe de fotbal din lume.

NIVEA MEN, Real Madrid

Cu această ocazie, NIVEA MEN le propune bărbaților să profite de experiența oferită de fotbal dincolo de ecranul televizorului și oferă unui suporter șansa de a merge împreună cu încă 3 prieteni pe Santiago Bernabeu, unde se vor bucura de un meci de excepţie şi o atmosferă senzaţională.

Premiul se acordă prin tragere la sorți, în urma achiziționării de produse NIVEA MEN în valoare de minim 19 lei, și asigură biletele la meci, biletele de avion, transferul aeroport-hotel şi cazarea pentru 2 nopți.

În plus, NIVEA MEN pune la bătaie 500 de tricouri oficiale Real Madrid care pot fi câştigate zilnic.

Campania se desfășoară în perioada 9 octombrie – 19 noiembrie 2017, iar participarea se poate face fie prin înscrierea bonului fiscal prin SMS la 1860, fie pe https://www.niveamen.ro/RealMadrid.

Pentru mai multe informaţii despre premii şi regulament, vizitaţi https://www.niveamen.ro/.

Bărbați, acestea sunt premiile voastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *