free download 78 travel guides written by experts

NIVEA FOR MEN DNAge: Produsele anti-imbatranire nu se mai adreseaza exclusiv femeilor

Doamnelor, a sosit momentul sa rasuflam usurate! Daca ati crezut, cumva, ca natura a rezervat femeilor toate micile „neplaceri” ale vietii – ei bine, v-ati inselat! Ok, nu ne putem sustrage nasterii copiilor sau celulitei care ne da permanente batai de cap! Dar barbatii au si ei propria cruce de purtat. Procesul de imbatranire se poate instala mai tarziu decat la o femeie, dar atunci cand o face, acesta progreseaza cu mult mai rapid. Iar daca barbatii nu apeleaza, la randul lor, la un produs anti-imbatranire inovator in timp util, dupa 40 de ani incep, in sfarsit, sa isi arate si ei… varsta!

Pielea masculina este mai dura si mai ferma decat cea feminina, datorita structurii colagenului. Iar pentru ca este cu 20% mai gros, tenul este mai putin predispus la riduri – cel putin in primii ani. Odata cu inaintarea in varsta, energia celulelelor pielii incepe sa scada si procesul natural de regenerare a pielii incetineste treptat. Toate acestea sunt accelerate de efectele stresului datorat vietii moderne. Ce pot face, asadar, barbatii, pentru a incetini acest proces de imbatranire a pielii?

NIVEA detine solutia!

Crema Hidratantă Anti – Îmbătrânire NIVEA FOR MEN DNAge contine o combinatie inovatoare de ingrediente – incluzand acid folic, creatina si un sistem eficient de filtre UVA/UVB – pentru a combate semnele de imbatranire chiar din interiorul celulelor pielii.

NIVEA FOR MEN DNAge nu doar reduce primele semne ale ridurilor; aceasta protejeaza ADN-ul din celulele pielii. Intre timp, creatina si acidul folic furnizeaza energia de care pielea are nevoie pentru regenerare, stimuland formarea de celule noi, sanatoase. Rezultatul? Pielea devine vizibil mai ferma si chiar ridurile profunde sunt reduse semnificativ.

De ce sunt toate acestea importante pentru tine? Pentru ca tu esti experta in materie de ingrijire a tenului si de prevenire a ridurilor! Si in plus, vin sarbatorile si acesta este cadoul ideal pentru partenerul tau!

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *