Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Niro Investment Group celebrează 25 de ani de activitate în România

• Niro Investment Group marchează 25 de ani de la înființare, compania crescând în această perioadă printr-o serie de soluții performante și parteneriate de succes;
• Compania va lansa în 2019 un program de mentorat pentru tinerii talentaţi din România, intitulat “Susținem valori, susținem viitorul”;
• În luna decembrie, compania va derula o campanie aniversară cu proiecte care vor aduce bucurie în ajunul sărbătorilor: concert de muzică Andra și Ansamblul Ciocârlia, ateliere de creație și divertisment pentru copii organizate la Dragonul Roșu.

Niro Investment Group sărbătoreşte 25 de ani de la înfiinţarea companiei. În această perioadă, bazându-se pe soluții perfomante de afaceri și parteneri reputați la nivel naţional şi internaţional, compania şi-a extins portofoliul de afaceri şi a devenit unul dintre cele mai mari grupuri de business din România cu o experienţă extinsă în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor.

„Este un moment important pentru evoluția companiei noastre, sărbătorim alături de angajaţi, parteneri, colaboratori, cei 25 de ani de proiecte de succes. Am petrecut împreună un sfert de secol în care nu am fost feriţi de provocări dar am învăţat că în echipă, cu perseverenţă, curaj şi pasiune putem depăşi orice obstacole. Avem proiecte îndrăzneţe pentru viitor şi experienţa acumulată ne îndreptăţeşte să privim cu mult optimism către următorii ani”, a declarat Florin Suicescu, Director General al Grupului Niro.

Dragonul Rosu, Niro Group

Grupul Niro Investment acţionează pe o piaţă dinamică aflată în continuă schimbare şi este preocupat să identifice cele mai bune soluţii pentru probleme complexe de afaceri în beneficiul partenerilor şi clienţilor. În acelaşi timp, compania înţelege să respecte nevoile comunităţii în mijlocul căreia operează şi să ofere sprijin valoros acolo unde identifică o nevoie reală. Până în prezent, Grupul Niro a dezvoltat programe sociale în care s-au investit peste 20 de milioane de euro. Beneficiarii acestor programe au fost sprijiniți să aibă acces la oportunități și resurse pentru a-și dezvolta potențialul sau pentru a-și îmbunătăți condițiile de viață. Pentru viitor, Niro Investment Group îşi propune să valorifice experienţa acumulată deja în cadrul proiectelor sociale de sprijinire a tinerilor talentaţi prin intermediul unei ample platforme de responsabilitate socială.

În cadrul campaniei aniversare, Grupul Niro va organiza și va susține proiecte care esențializează atât spiritul sărbătorilor, cât și principiile companiei: bucuria de a fi aproape de cei dragi și generozitatea care transformă destine.

Grupul Niro lansează programul “Susținem valori, susținem viitorul”

Cu ocazia împlinirii celor 25 de ani de activitate, Niro va lansa campania “Susținem valori, susținem viitorul” şi sprijină în calitate de partener principal unul dintre cele mai importante evenimente umanitare – Orașul Faptelor Bune, organizat la București de Radio ZU, în perioada 15-21 decembrie.

Alături de parteneri instituționali și de Fundația Sf. Petru, Grupul Niro va identifica poveștile a 25 de copii talentați, cu rezultate bune la învățătură, pe care îi va susține în cadrul acestui program de mentorat, timp de 10 ani. Începând din momentul selecției şi până la absolvirea şcolii, cei 25 de copii vor fi consiliaţi şi susținuți pe tot parcursul educațional și, în funcție de nevoile individuale, vor fi ajutaţi financiar, cu rechizite școlare, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

“Niro își dorește să marcheze cei 25 de ani de existență sărbătorind în spiritul unei Românii Unite, în primul rând, prin Fapte Bune, deoarece o comunitate își păstrează speranța și puterea în special atunci când există implicare, acțiune și rezultate palpabile. Acest lucru ne dorim și noi, să contribuim activ si pe termen lung pentru cei care au nevoie de susținere. Pentru a vedea o schimbare concretă, considerăm că este important să ducem mai departe ajutorul nostru, dincolo de perioada sărbătorilor. Ne dorim ca fapta noastră bună şi susținerea valorilor să ajungă la oamenii potriviţi, la momentul portivit, acest lucru însemnând inclusiv un angajament pe termen lung”, a declarat Florin Suicescu.

Eveniment aniversar “Niro Group sărbătorește 25 de ani românește”: concerte de muzică şi activităţi creative pentru copii

Aniversarea Niro 25 de ani va fi marcată sâmbătă, 8 decembrie, printr-un eveniment public de amploare la care sunt aşteptați cei mici și cei mari pentru a sărbători împreună începutul sezonului cadourilor și al bucuriei trăite alături de cei dragi. Organizat în interiorul pavilionului Dragonul Roșu Oriental din Centrul Comercial Dragonul Roșu, într-o atmosferă de sărbătoare, cei prezenți se vor bucura de multe momente de divertisment cu specific românesc, precum și de nenumărate cadouri surpriză. Dansuri, muzică populară și concerte ale unor artiști de top ai momentului: Andra, Ansamblul Ciocârlia și Alina Sorescu vor completa atmosfera festivă a evenimentului. Cei mici sunt invitaţi în lumea atelierelor de creație și la o întâlnire emoționantă cu Moş Nicolae şi echipa lui – fantastice personaje ale iernii se vor aduna pentru a oferi o experiență de neuitat celor prezenți.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, în incinta pavilionului Dragonul Roşu Oriental, între orele 11.00 și 14.00. Accesul la eveniment este liber, iar transportul este gratuit pe rutele de autobuz: Costin Georgian – Dragonul Roșu și Colentina-Fundeni- Dragonul Roșu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *