free download 78 travel guides written by experts

Nikon va invita la Expozitia Nikonistilor

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a va invita la prima editie a Expozitiei Nikonistilor, care va avea loc in perioada Targului Mega Kilipirim, 12-21 martie, intre orele 10-20, la Cafeneaua Dalles din Bucuresti.

Pe parcursul anului 2009, site-ul comunitatii nikonistilor – www.nikonisti.ro – a derulat concursul "Se cauta fotografia lunii". Castigatorii fiecarei etape au publicat fotografiile lor in calendarul Nikon 2010. In decursul celor 12 etape ale concursului  au fost inscrise zeci de imagini extraordinare, care nu au avut insa posibilitatea de a fi publicate. Astfel, s-a nascut ideea de a-i premia printr-o expozitie si pe acesti nikonisti, ale caror imagini merita cu adevarat admiratia iubitorilor fotografiei.

"Expozitia Nikonistilor" doreste sa incurajeze talentul si sa ofere tinerilor fotografi sansa de a expune si de a se face cunoscuti. Expozitia cuprinde 50 de fotografii din toate etapele concursului, fiind o retrospectiva a anului care a trecut. Un aport foarte important pentru alegerea fotografiilor a fost adus de membrii juriului, unii dintre cei mai renumiti fotografi din Romania, care au deliberat pe parcursul celor 12 etape de concurs. Fotografiile au fost printate de catre Epson Romania cu ajutorul unei imprimante Epson Stylus Pro 3880, pe hartie Enhanced Matte Poster Board.

Au fost alese pentru expozitie 50 de fotografii pentru a celebra 50 de ani de la lansarea monturii F şi a primului aparat foto SLR Nikon, în 1959. De asemenea, 2009 a fost anul în care Nikon a depasit 50 de milioane de obiective Nikkor vandute de la inceperea productiei.

Vernisajul “Expozitiei Nikonistilor” va avea loc vineri, 12 martie, ora 18:30, la Cafeneaua Dalles din Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18, sectorul 1, Bucuresti.

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *