Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nikon lanseaza obiectivele 18-300mm si 24-85mm si anunta o productie totala de 70 de milioane

de obiective NIKKOR

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea a doua obiective zoom, unul in format DX, AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3,5-5,6G ED VR, si altul in format FX, AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR, precum si atingerea unei cifre totale de 70 de milioane de obiective NIKKOR produse de-a lungul timpului.

AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3,5-5,6G ED VR este un obiectiv polivalent, extrem de versatil, ce acopera o lungime focala incredibila, de la 18 la 300mm, si ofera solutii pentru aproape orice situatie de fotografiere. Acesta este perfect pentru vacante sau pentru momentele in care trusa foto trebuie sa fie cat mai compacta, inlocuind cu usurinta o serie extinsa de obiective.

Calitatea optica a acestui obiectiv este asigurata de sticla cu dispersie scazuta (ED) si de cele trei elemente asferice care minimizeaza aberatiile. Pentru fotografii clare, chiar si la focale lungi, AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3,5-5,6G ED VR este dotat cu sistemul de reducere a vibratiilor VR II, iar focalizarea rapida si precisa este oferita prin intermediul motorului SWM. Butonul de blocare a zoom-ului este practic in momentul in care obiectivul nu este utilizat, iar montura de metal cu garnitura de cauciuc ofera protectie impotriva prafului si umiditatii.

AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR este un obiectiv in format FX, ce combina o distanta focala practica si o constructie rezistenta intr-un pachet accesibil. Acesta a fost proiectat pentru oferi o solutie compacta si usoara in comparatie cu alte obiective FX cu plaja focala asemanatoare. Dar ca si acestea, AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR poate fi utilizat intr-o multitudine de situatii, de la fotografia de peisaj la portret si fotoreportaj.

Obiectivul ofera o reproducere fidela a culorii datorita tratarii sticlei cu un strat Nikon Super Integrated Coating, iar sticla cu dispersie scazuta (ED) si cele trei elemente asferice din componenta blocului optic ajuta la obtinerea unei claritati si a unui contrast impresionante, chiar si la diafragma maxima. Sistemul VR II de reducere a vibratiilor ofera imagini clare chiar si la timpi mai lungi de expunere.

Odata cu lansarea celor doua obiective, Nikon anunta ca pana in luna iunie 2012 a atins o productie totala de 70 de milioane de obiective NIKKOR. Productia a crescut cu 5 milioane fata de luna octombrie 2011. De asemenea, Nikon a atins cifra de 30 de milioane de obiective AF-S ce au in componenta motor SWM de focalizare automata.

Obiectivele AF-S DX NIKKOR 18-300 mm f/3,5-5,6G ED VR si AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR vor fi disponibile in Romania incepand cu luna iulie.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *