free download 78 travel guides written by experts

Nikon deschide primul magazin Yellow Store din Cluj

SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca a inaugurat un nou magazin exclusiv Nikon, Yellow Store, in Polus Center din Cluj.

Joi, 24 februarie 2011, a fost inaugurat in Polus Center Cluj un nou magazin Yellow Store. Acesta este cel de-al doilea magazin exclusiv Nikon din Europa Centrala si de Sud-Est dupa cel lansat in anul 2009 in Baneasa Shopping City din Bucuresti. Nikon aduce la Cluj acelasi concept unic in Romania: un magazin care ofera intreaga gama de modele a unui singur producator foto si care permite celor care doresc sa achizitioneze un produs sa testeze oricare dintre aparatele foto, obiectivele, bliturile, optica sportiva si accesoriile Nikon.

„Suntem bucurosi ca putem sa oferim un magazin exclusiv Nikon in inima Transilvanei, in orasul in care s-a nascut fotografia romaneasca”, declara Radu Niculescu, Brand Manager Nikon in Romania. „Deschiderea acestui magazin este un raspuns la cerintele numeroasei comunitati locale Nikon si a nevoilor pietei foto transilvanene, care are un potential enorm de crestere”.

Richard Leigh, Chief New Business Development Imaging Department Nikon Europe BV, a afirmat: „Dorim sa ii felicitam pe reprezentantii Nikon din Romania pentru inaugurarea celui de-al doilea magazin exclusiv Nikon din Centrul si Sud-Estul Europei. Cluj intra astfel in compania selecta a celor cateva mari orase din lume care detin un astfel de magazin”.

Yellow Store Cluj este deschis in parteneriat cu Intend Computer, unul dintre cei mai importanti distribuitori locali de solutii IT. „Deschiderea Yellow Store Cluj reprezinta o noua perspectiva pentru dezvoltarea business-ului Intend”, afirma Doru Morar, Director General Intend Computer. „Experienta noastra in retail, precum si specialistii foto care vor sta la dispozitia clientilor Yellow Store, vor asigura cele mai bune servicii pentru cei ce trec pragul magazinului. In plus, Yellow Store ii va astepta si cu o gama completa de accesorii care sa completeze produsele Nikon: genti si rucsace foto Lowepro, carduri de memorie SanDisk si Lexar, trepiede Velbon, filtre foto Marumi, programe de editare foto de la Nik Software”.

Yellow Store Cluj va fi deschis publicului incepand cu data de 25 februarie 2010, in Polus Center, Str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Floresti, jud. Cluj.

Bucuresti, 24.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *