free download 78 travel guides written by experts

Nikon D3X – Aparatul profesional al Europei la EISA 2009-2010

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta ca varful de gama Nikon D3X a fost premiat de European Sound and Imaging Association (EISA) ca cel mai bun aparat foto profesional al Europei.

In fiecare an EISA nominalizeaza cele mai bune echipamente din diferite categorii de produse audiovizuale aparute pe piata in Europa in decursul ultimelor 12 luni. Evenimentul aduce recunoastere acelor produse apreciate de entuziastii si profesionistii care cauta calitate ridicata si functii creative, de la cea mai avansata tehnologie si cel mai expresiv design la raport bun calitate-pret si ergonomie deosebita. Premiile sunt selectate de reprezentantii a peste 50 de publicatii de renume in domeniul foto, video, electronice si dispozitive mobile din peste 20 de tari europene.

Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania, declara: “D3X a revolutionat piata aparatelor foto DSLR oferind pe de o parte rezolutia si calitatea imaginii obisnuita mai degraba la formatul mediu, iar pe de alta parte pastrand versatilitatea si viteza unui DSLR extraordinar. EISA a recunoscut aceste calitati, oferind aparatului Nikon D3X cel mai prestigios premiu din categoria foto.”

Aceasta premiera urmeaza dupa succesul de la inceputul anului de la premiile TIPA, unde D3X a castigat la categoria Cel mai bun DSLR Profesional, demonstrand si mai mult implicarea Nikon pentru a oferi cele mai bune tehnologii de imagine si pentru a domina segmentul premium al pietei.

Oficialii EISA declara: „Cu rezolutia sa ultra ridicata de 24,4 megapixeli si senzorul de imagine in format full-frame, Nikon D3X este un vis pentru profesionistii care combina sedintele in studio cu subiectele dinamice din exterior. D3X poate oferi o calitate care nu a mai fost atinsa pana acum decat de aparatele foto digitale in format mediu, dar focalizarea automata este mult mai rapida, fotografierea continua este de calitate, in plus putand fi folosit la setari de sensibilitate de pana la ISO 6400 cu rezultate incredibil de bune. Cu o gama extraordinara de functii, D3X este un model de top in clasa aparatelor foto profesionale care ofera control total asupra imaginii, din momentul realizarii compozitiei pe vizorul mare pana la fisierul digital gata de utilizat.”

Nikon continua sa dezvolte produse excelente in ambitia sa de a fi producatorul si partenerul preferat al fotografilor de toate nivelurile.

Bucuresti, 17.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *