free download 78 travel guides written by experts

Nikon D3000 – aparatul DSLR cel mai usor de utilizat

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea aparatului DSLR cel mai usor de utilizat din acest moment, Nikon D3000.

D3000 este proiectat pentru cei care doresc sa realizeze fotografii fara a se preocupa de setari. Utilizatorul trebuie doar sa selecteze dintr-o serie de parametrii privind subiectul si aparatul foto se ocupa de restul. Pentru prima data intr-un aparat foto DSLR, modul Ghidare ii ajuta pe cei care sunt la inceputul drumului in arta fotografica sa obtina tot ce este posibil din potentialul pe care il ofera fotografierea cu un aparat foto DSLR.

Cei care doresc sa aiba o libertate creativa mai mare pot face setarile pe care le doresc fara nicio restrictie. Oricare ar fi modul de fotografiere ales, Nikon D3000 ofera o calitate exceptionala a imaginii datorita senzorului CCD de 10,2 MP si a sistemului puternic de procesare EXPEED. Tehnologia de masurare a expunerii, sensibilitatea de pana la ISO 1600 si blitul incorporat asigura imagini clare chiar si in lumina extrem de slaba. Sistemul de focalizare automata cu 11 puncte si cel de curatare a senzorului sunt specificatii unice in clasa DSLR din care D3000 face parte.

„Simplitatea de utilizare a noului Nikon D3000 contrazice parerea generala ca aparatele foto DSLR sunt greu de folosit si ca ar fi destinate mai degraba profesionistilor” afirma Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania. „Oricine va incerca D3000 va realiza de la prima atingere cat de prietenos este acest aparat foto DSLR si va putea beneficia de imagini unice doar prin simpla apasare a declansatorului”.

Nikon D3000 va fi disponibil la partenerii Nikon din Romania incepand cu luna septembrie in kit, alaturi de obiectivul AF-S 18-55mm VR.

Bucuresti, 30.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *