Nikon COOLPIX S6900, maestrul selfie-urilor

SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi lansarea lui Nikon COOLPIX S6900, aparatul foto compact esential pentru selfie-uri, conceput pentru partajarea autoportretelor perfecte.

Cu ajutorul ecranului LCD cu unghi variabil si suportului incorporat, Nikon COOLPIX S6900 face realizarea selfie-urilor reusite sa fie o sarcina extrem de usoara, dar asta nu este tot. Comenzile prin gesturi simplifica si mai mult inregistrarea fotografiilor si a filmelor Full HD, iar puternicul zoom optic 12x este extensibil pana la 24x cu functia Dynamic Fine Zoom, pentru a va purta in centrul actiunii.

Partajarea este si ea acum extrem de simpla, gratie tehnologiilor Wi-Fi si NFC (near field communication) incorporate, aceasta din urma permitandu-va sa transferati imaginile pur si simplu atingand cu aparatul foto un dispozitiv inteligent compatibil, din care acestea iau drumul retelelor de socializare.

Calitatea imaginilor este asigurata de catre senzorul CMOS iluminat din spate cu rezolutie de 16 megapixeli si de procesorul EXPEED C2. Beneficiind de o sensibilitate ISO inalta si de functii de Gasire tinta AF si de reducere a vibratiilor, acest aparat foto de buzunar se descurca excelent atat la petreceri, cat si pe strada.

Ines Bernardes, manager de produs pentru gama COOLPIX la Nikon Europe, declara: „Acum tineti in palma tot ce va trebuie pentru a partaja selfie-uri perfecte pe retelele de socializare. A apus vremea cand trebuia sa fugiti pentru a intra in cadru pana la actionarea autodeclansatorului! Cu tehnologiile Wi-Fi si NFC, selfie-urile obtinute, acum mai reusite ca oricand, pot fi incarcate instantaneu pe retelele sociale.”

Surprindeti expresia faciala perfecta, utilizand fotografierea continua rapida, de pana la 8 fps si folositi Mod retusare cu optiunile Estompare piele, Pudra, Soft si Foarte intensa pentru a obtine rezultatele dorite.

Utilizati ecranul tactil pentru a crea un efect modern de „bokeh”, prin estomparea fundalului astfel incat subiectul sa iasa bine in evidenta. In mod redare, cand marcati pe imagine o zona pentru a fi focalizata clar, tot ce este in afara acelei zone va fi estompat automat.

Nikon COOLPIX S6900 va fi disponibil la partenerii Nikon din Romania in a doua jumatate a lunii octombrie.

Bucuresti, 12.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *