Kinodiseea

Nikon a lansat noua colectie de aparate foto digitale COOLPIX

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea noii game de aparate foto digitale compacte Nikon COOLPIX: L100, L19, L20, S220, S230, S620, S630 si P90.

Noua gama Nikon COOLPIX cuprinde opt noi aparitii care impresioneaza atat prin diversitate, cat si prin inovatiile pe care le introduc. Spre exemplu, Nikon COOLPIX L100 este primul aparat Nikon super-zoom din categoria sa, cu un zoom de 15x, Nikon COOLPIX S230 este primul din categoria sa dotat cu un ecran tactil, iar Nikon COOLPIX P90 este primul aparat foto compact de la Nikon care detine un zoom de 24x. In plus, noile modele Nikon COOLPIX sunt dotate cu tehnologii care usureaza fotografierea si ofera o calitate mult mai buna a imaginii precum sistemul VR de stabilizare a imaginii, sistemul de selectare automata a scenei, functia AF cu urmarire a subiectului sau noul sistem Blink Proof care impiedica fotografierea subiectilor in momentul in care clipesc.

Nikon COOLPIX P90  este un aparat foto extrem de versatil, care permite atat capturarea imaginilor de la mare distanta, gratie zoom-ului de 24x, cat si din apropierea subiectului, modul macro putand fi utilizat pentru fotografierea de la minimum un centimetru de subiect. Multumita rezolutiei de 12,1 Mp si sensibilitatii maxime ISO6400, Nikon COOLPIX P90 exceleaza in orice situatie de fotografiere, indiferent de luminozitatea pe care o are la dispozitie. In plus, P90 a fost gandit si pentru momentele in care miscarea este prea rapida pentru un aparat foto obisnuit,  fiind capabil  fotografia cu o viteza de pana la 15 cadre pe secunda.

Seria S a fost imbogatita cu patru noi modele stilate si foarte performante. COOLPIX S630 este compact, detine un zoom de 7x si este prevazut cu o priza Sure Grip pentru o potrivire confortabile in mana. COOLPIX S620 are un timp de pornire de doar 0,7 secunde si cele mai bune standarde ISO de sensibilitate din categoria sa, atingand ISO6400. COOLPIX S230 este stilat si usor de utilizat gratie ecranului tactil de 3 inchi, in timp ce COOLPIX S220 este foarte subtire, usor, cantarind aproximativ 100g, si cu un pret foarte accesibil. Toate cele 4 modele sunt disponibile in culori care se asorteaza oricarui gust sau personalitate si sunt prevazute cu tehnologia EXPEED de procesare a imaginii de la Nikon.

Nikon COOLPIX L100 este dotat, alaturi de zoom-ul de 15x, senzorul de 10Mp si 15 moduri scena, cu modul Sport Continuous, care permite capturarea fotografiilor cu viteze de pana la 13 fps. Sensibilitatea de pana la ISO3200 va permite utilizatorilor lui COOLPIX L100 sa surprinda imagini in viteza la o luminozitate foarte scazuta. Selectorul automat de scena este o noutate pentru seria L si a fost introdus in aceasta clasa prin intermediul noilor modele COOLPIX L19 si L20. Acestea se remarca si prin ecranul mare de 3 inchi in cazul lui L20 si 2,7inchi pentru L19, prin usurinta de utilizare, dar si prin pretul accesibil.

Noile modele Nikon COOLPIX vor fi disponibile la toti partenerii Nikon din tara incepand cu luna martie, alaturi de celelalte modele din seria COOLPIX: L18, S560, S60, S710 si P6000.

Bucuresti, 03.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *