Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nikon a lansat cel mai rapid obiectiv in format DX, AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea celui mai rapid obiectiv in format DX realizat pana in acest moment, AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G.

Obiectivul AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G poate deschide diafragma pana la maximum f/1.8, oferind imagini foarte luminoase si un plan secund cu un efect placut de incetosare si un camp de profunzime redus. Obiectivul incorporeaza, de asemenea, noul motor de focalizare de tip inel Silent Wave Motor (SWM), care este foarte silentios si permite folosirea rapida a functiei AutoFocus si pe aparatele foto care nu au motor AF incorporat, precum Nikon D40 si Nikon D60.

“Acest obiectiv este o excelenta optiune creativa in completarea obiectivelor din kit pe care multi clienti le primesc impreuna cu aparatele lor DSLR” a afirmat Ludovic Drean, Product Manager Nikon Europe. El a adaugat: “Ne asteptam ca multi clienti, mai ales cei care studiaza fotografia, sa gaseasca in acest obiectiv o alegere accesibila pentru a isi mari sistemul foto”. Cu un design compact si usor, obiectivul AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G furnizeaza la un pret accesibil calitatea imaginii si capacitatea inalta de reproducere, pentru care obiectivele NIKKOR sunt faimoase. Motorul SWM tip inel ofera o autofocalizare silentioasa. Chiar daca toate grupurile de lentile se misca in timpul focalizarii, elementul frontal si montura de filtru nu se rotesc, lungimea obiectivului ramanand aceeasi, ceea ce este util atunci cand se folosesc bliturile de macro SB-R200 atasate pe montura de filtru.

Design-ul optic al lui AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G permite capturarea de fotografii cu diferente semnificative fata de obiectivele cu zoom, iar dimensiunile sale sunt ideale pentru fotografii rapide si peisaje, avand un unghi de fotografiere asemanator cu cel al privirii umane. Atunci cand este montat pe un DSLR in format DX, unghiul fotografiei este echivalentul unei lungimi focale de 50mm pentru formatul de 35mm. Obiectivul Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G detine doua moduri de focalizare, M/A (manual override autofocus) si M (manual autofocus). Modul M/A permite comutarea manuala rapida in timpul folosirii functiei AF. Obiectivul este dotat si cu o garnitura de cauciuc pentru a sigila zona monturii de umezeala. De asemenea, el poate focaliza pana la o distanta de 0,3m.

Obiectivul AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G va fi disponibil in Romania incepand cu luna martie 2009.

Bucuresti, 09.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *