free download 78 travel guides written by experts

Nikon a fost premiat in cadrul galei CHIP Produsul Anului 2008

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, este bucuros sa anunte ca brandul Nikon a fost premiat de doua ori in cadrul galei CHIP Produsul Anului 2008: Nikon COOLPIX P80 – cel mai bun aparat foto, si reclama pentru aparatul foto DSLR Nikon D700 – cea mai buna grafica.
Nikon COOLPIX P80 a fost desemnat castigator in categoria Cel mai bun aparat foto in anul 2008, impresionand pe cei mai multi dintre cititorii revistei CHIP. Punctele forte ale lui COOLPIX P80: zoom-ul optic de 18x, sensibilitatea ISO6400, mod de fotografiere continua cu pana la 13 fotografii pe secunda, sistemul VR de stabilizare optica a imaginii, l-au propulsat in postura de castigator. In alegerea cititorilor revistei CHIP a contat, de asemenea, si raportul calitate-pret, usurinta de folosire a aparatului foto si calitatea centrului de service.

Cel de-al doilea premiu, obtinut in categoria Reclama – cea mai buna grafica, a fost oferit pentru reclama „Creat pentru neprevazut” a aparatulului foto DSLR Nikon D700. Aceasta a pus accentul pe versatilitatea aparatului foto si pe utilizarea sigura in orice mediu. Reclama evidentiaza constructia solida din aliaj de magneziu, sistemele de siguranta care ii confera rezistenta la praf si la umezeala si dimensiunile mai mici comparativ cu celelalte aparate DSLR din clasa profesionala full frame.

Intr-un an de zile de existenta, Nikon Romania a reusit sa ofere clientilor romani serviciile pe care le merita: preturi corecte, garantie de doi ani,  disponibilitate imediata, centru service autorizat Nikon. Cele doua premii pe care revista CHIP le-a acordat confirma angajamentul Nikon Romania de a pune la dispozitia utilizatorilor cele mai bune solutii foto a afirmat Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania.

Premiile CHIP Produsul Anului sunt cele mai importante distinctii oferite de catre presa IT din Romania. Ajuns la a noua editie, proiectul isi propune sa afle an de an care sunt, in opinia cititorilor revistei CHIP, cele mai bune produse IT&C de pe piaţa romaneasca. In acest an festivitatile s-au desfasurat in incinta Hotelului JW Marriott din Bucuresti, printre premianti numarandu-se brandurile Western Digital, Dell, Samsung, Asus, Gigabyte, D-Link, Apple si Kaspersky.

Bucuresti, 10.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *