free download 78 travel guides written by experts

Nigel Kennedy indragostit de “Tara lui Enescu”

Peste aproximativ doua saptamani iubitorii de muzica clasica sau jazz vor avea sansa de trai o experienta muzicala rar intalnita in peisajul evenimentelor din Bucuresti. Pe 2 aprilie incepand cu ora 19:00, Sala Palatului va gazdui un show fascinant sustinut de unul dintre cei mai mai bine vanduti violonisti britanici. Celebrul Nigel Kennedy acompaniat de quintetul sau va oferi audientei o aventura indrazneata in stiluri muzicale variate, de la clasic la jazz si ajungand pana la rock. Din programul variat al serii nu vor lipsi celebrele prelucrari muzicale dupa Jimi Hendrix precum “Purple Haze” sau “3rd Stone From The Sun” sau compozitii din repertoriul trupei ”The Doors”. Reintalnirea artistului cu publicul din  Romania il onoreaza si totodata il incarca cu o puternica energie pozitiva generata de legatura stransa dintre pasiunea sa pentru vioara si spiritul cultural descoperit in “Tara lui Enescu” .

"Este o mare onoare să vin aici din nou, pentru că aici e ţara lui Enescu, fostul profesor al lui Yehudi Menuhin, cel care ulterior a devenit profesorul meu – deci, simt că am o legătură directă cu Enescu (…).Yehudi Menuhin mi-a insuflat ideea că vioara trebuie să fie parte din tine… şi aşa o şi ţii – este între cap şi inimă", a explicat el, asemănând instrumentul cu o "coastă lipsă".

Violonistul Nigel Kennedy interpreteaza cu lejeritate muzica clasica desi, show-urile explozive de jazz si rock ii ofera posibilitatea sa exploateze la maximum sunetul viorii, sa improvizeze si de ce nu, sa se joace cu acorduri indraznete, care fac deliciul publicului de toate varstele prezent in concertele sale de pe intreg mapamondul.

Desi limitate, biletele pentru acest eveniment sunt disponibile prin Vreau Bilet la: Unirea Shopping Center etj.2, Str. Moise Nicoara nr.18, magazinele EuroGsm, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, in reteaua Eventim si online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza intre 80 si 250 lei in functie de categoria de loc.

Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *