free download 78 travel guides written by experts

Nielsen numeste un nou Market Leader in Romania

Nielsen, compania globala de masurare si analiza de date, a numit-o pe Iulia Pencea in pozitia de Market Leader pentru Romania cu incepere de la 1 februarie 2019, ca succesor al lui Luca DeNard ce va ocupa rolul de Market Leader al Nielsen Malaezia.

Iulia Pencea, Market Leader Nielsen
Iulia Pencea, Market Leader Nielsen

Iulia Pencea vine cu o experienta vasta din diferite industrii si metodologii de cercetare, lucrand in piete din Europa de Est si din Orientul Mijlociu, unde pe parcursul carierei a indeplinit o serie de roluri strategice cu responsabilitati de leadership in continua crestere. In ultimii doi ani, Iulia Pencea a ocupat cu excelente rezultate pozitia de Consumer Insights Leader pentru Romania, pozitie ce a urmat celei de manager al echipei dedicate unui client strategic, coordonata regional din birourile Nielsen Emiratele Arabe Unite.

Din noua sa pozitie de Market Leader pentru Romania, Iulia Pencea va juca un rol important in continuarea cresterii afacerii Nielsen in Romania si in acelasi timp in consolidarea bunei reputatii a companiei in ce priveste calitatea serviciilor, livrabilelor si a consultantei oferite clientilor din tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *