Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Niels Schnecker luat la intrebari de blondele lui Negru

A făcut primul milion de dolari cu salariul de la Casa Albă?

Miercurea aceasta, de la 20.20, blondele au concurenţă puternică! Doi bărbaţi cunoscuţi şi cu o vastă cultură generală îşi unesc forţele împotriva armatei lui Negru. Este vorba despre Victor Ciutacu şi Niels Schnecker care, odată intraţi în arena “Te pui cu blondele”, vor avea parte de o primire firească din partea domnişoarelor: curiozităţi îndrăzneţe, întrebări picante şi fel de fel de provocări.

“Din câte ştiu aţi lucrat la Casa Albă. Cu leafa de acolo aţi făcut primul milion de dolari?” l-a întrebat una dintre domnişoare pe Niels Schnecker, devenit ţinta mai multor curiozităţi îndrăzneţe ale blondelor.

Foarte deschis provocărilor adversarelor sale din platoul emisiunii, Niels a făcut fel de fel de dezvăluiri, între care şi salariul pe care îl are un consilier la Casa Albă şi bonusurile care i se oferă.

Amuzat, răspunzând unei alte curiozităţi, Niels a povestit şi despre cantina de la Casa Albă pe care o consideră formidabilă. Răspunzând în continuare la întrebări, invitatul lui Negru a vorbit despre preţurile practicate acolo, un prânz cu felul întâi, doi şi desert în sistem de autoservire fiind de 7/8 dolari.

Ce alte dezvăluiri au mai făcut Victor Ciutacu şi Niels Schnecker, rămâne de văzut miercuri, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *