Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Niels Schnecker ar fi putut fi atacat de babuini-hoti

Vezi ce poveste spectaculoasă a spus la “Te pui cu blondele”!

Miercurea aceasta se dă o luptă dură în arena “Te pui cu blondele”! Victor Ciutacu şi Niels Schnecker fac echipă împotriva a 50 de domnişoare foarte determinate să demonstreze că inteligenţa este sexy. Pe parcursul competiţiei, cei doi vor fi confruntaţi cu fel de fel de provocări la care vor răspunde deschis, aducând în discuţie şi foarte multe întâmplări savuroase.

Carismaticul Niels Schnecker a povestit despre experienţa sa de la Capul Bunei Speranţe, acolo unde a trăit timp de un an şi jumătate. Invitatul lui Negru şi-a adus aminte cum, la intrarea în rezervaţia ce ducea către Capul Bunei Speranţe, spaţiul era împânzit cu numeroase panouri. Turiştii erau avertizaţi insistent să închidă foarte bine uşile şi geamurile maşinilor. Motivul: toţi cei care parcau acolo se aflau sub un risc incredibil, acela de a fi victimele babuinilor-hoţi. În cazul în care găseau cum să intre în maşini din neatenţia proprietarilor, maimuţele furau absolut tot ce găseau înăuntru!

Despre ce alte întâmplări de senzaţie vor mai vorbi Victor Ciutacu şi Niels Schnecker, rămâne de văzut miercuri, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *