free download 78 travel guides written by experts

Nicu Alifantis renunta la favoritul sau din „Fabrica de staruri”

Publicul votează: cine dintre Mihai și Patricia va rămâne în show-ul de la TVR 1 şi Prime TV?

Concurentul despre care Nicu Alifantis, membru în juriul Fabrica de staruri, mărturisea că a fost singurul care l-a mișcat prin interpretarea piesei din prima ediție, trece în această săptămână prin clipe grele: Mihai, alături de colega sa, Patricia, așteaptă salvarea publicului pentru a rămâne în concurs.

În cea de-a doua ediție Fabrica de staruri, difuzată în direct sâmbătă, 24 martie, juriul format din Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis și Natalie Toma a făcut patru nominalizări pentru părăsirea casei. Alina, Patricia, Cristina și Mihai au fost cei care au impresionat cel mai puțin jurații în show-ul de aseară. Dintre aceștia, Cristina a primit a doua șansă din partea colegilor rămași în concurs, ea însumând 5 voturi din 11, deși emoțiile au împiedicat-o să cânte toate versurile piesei „Sleeping in My Car” (Roxette), pe care o pregătise. Alina, cea mai tânără concurentă, a fost salvată de profesorii din casă, prin intermediul directorului academiei, Tatiana Cerga. Dintre Patricia și Mihai, publicul va decide prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp), cine va părăsi Fabrica de staruri peste o săptămână.

Patricia, care a interpretat piesa lui Cher „Dov’e l’amore?”, a mărturisit că participarea ei la Fabrica de staruri este un câștig, oricând ar părăsi competiția, pentru că emisiunea i-a dat ocazia să înceapă să învețe limba engleză. Pe de altă parte, Mihai, care a făcut un show incendiar pe celebra „You Can Leave Your Hat On” (Joe Cocker), speră într-un ajutor… divin, tatăl său fiind preot.

Tot în ediția de sâmbătă seară a Fabricii de staruri a avut loc o altă premieră: Andrei Ilieş, concurentul care, în prima ediție, a uitat versurile melodiei pe care o interpreta, în timpul evoluţiei pe scenă, a decis să se retragă din concurs. „A fost mult mai complicat decât mi-am imaginat”, a declarat el în mesajul de „rămas bun” pe care l-a transmis telespectatorilor, colegilor săi și organizatorilor. Dacă prestația sa l-a determinat pe Andrei Gheorghe să îi transmită sarcastic „E ceva ce mi-a plăcut foarte mult la tine: ai un nume frumos”, gestul concurentului de a părăsi competiția i-a adus admirația Nataliei Toma: „E un bărbat adevărat dacă a plecat acum”, a spus ea.

În urma retragerii lui Andrei, Regulamentul prevede ca organizatorii să aducă, în locul lui, pe următorul clasat la preselecții. Concurentul va intra în casa Fabrica de staruri marți, 27 martie. Astfel, pentru ca el să aibă la dispoziție timpul necesar pregătirii, show-ul de la TVR 1 și Prime TV se va desfășura, începând din 1 aprilie, duminica seara.

16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Mai multe informații despre concurenți și despre activitatea lor în casa Fabrica de staruri găsiţi pe www.fabricadestaruri.ro. De asemenea, puteți comenta pe pagina de Facebook a emisiunii, //www.facebook.com/infabricadestaruri.

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *