free download 78 travel guides written by experts

Nicoleta Voica revine alaturi de Marius Ciprian Pop la Duminica Prietenilor

dupa ce a fost soacra mare

Eveniment fericit in viata Nicoletei Voica! Vedeta Romantica a fost soacra mare la o nunta ca in povesti! Fiul ei, Andrei s-a insurat cu frumoasa Mihaela. Cu aceasta bucurie in suflet, Nicoleta s-a reintors la Romantica pentru a incepe un nou sezon alaturi de Marius Ciprian Pop la “Duminica prietenilor”, dar si pentru a forma o echipa exceptionala alaturi de Paula Chirila la “1001”. “A fost cea mai frumoasa nunta la care am cantat. Sora si cumnatul meu au fost nasi”, povesteste vedeta Romantica despre unul dintre cele mai fericite evenimente din viata ei. Nicoleta a fost la soacra mare la o nunta “mica, doar de 220 de persoane. La noi in Banat o astfel de nunta este considerata mica. Am avut alaturi doar rudele si prietenii apropiati”, a declarat indragita cantareata de muzica populara. Ceremonia a fost deosebita. Nu mai putin de cinci preoti si doi diaconi s-au reunit pentru a le uni destinele celor doi tineri. Cu toate acestea, vedeta s-a reintors in televiziune cu o dorinta: “Nu mai vreau sa fac nunti. Vreau sa fac botezuri!”.

Si cum aceste bucurii trebuie sa le imparti cu prietenii, Nicoleta Voica va vorbi despre nunta fiului ei si despre emotia de a fi soacra mare, duminica 21 septembrie la Romantica la “Duminica prietenilor”. incepe un nou sezon al emisiunii, iar cei doi moderatori, Nicoleta si Marius Ciprian Pop vor avea alaturi de ei prieteni deosebiti. Mihai Alexandru si U-Q Sapro aduc special pentru telespectatorii Romantica piesa cu care s-au clasat pe primul loc la festivalul de la Mamaia. Julia Jianu, Daniela Gyorfi, dar si Silvia de la Etno se alatura prietenilor de la Romantica. Silvia va interpreta piese noi compuse de Marius Moga . stefania Rares, Laura Haidau si Marius Zgaianu vor crea un moment special de folclor si totul va culmina cu….un moment de iluzionism!Alexander Care este un maestru al magiei! Va veti convinge duminica la Romantica!

Telespectatorii o pot urmari pe Nicoleta Voica zilnic, de luni pana vineri de la orele 10.00 la “1001” , de aceasta data alaturi de Paula Chirila. Ca si in sezonul precedent, emisiunea se adreseaza femeilor descurcarete. Exista si o mare schimbare fata de editiile precedente: incepand din aceasta saptamana, emisiunea are doua moderatoare! Nicoletei Voica i se alatura Paulei Chirila, amandoua fiind gazdele invitatilor veniti in studio. Noutati sunt si in domeniul decorului, care a fost si el modificat fata de sezonul precedent. Raman neschimbate dorinta realizatorilor de a va oferi o ora de informatii utile si de buna dispozitie!

Bucuresti, 16.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *