free download 78 travel guides written by experts

Nicoleta Voica, Daniela Condurache si Gelu Voicu sar la joc la Castigi in 60 de secunde

Dan Negru sărbătoreşte Ziua Naţională a României alături de unii dintre cei mai populari români. Îndemânaticii cu inima română îşi dau mâna şi sar la joc pe platoul celui mai tare gameshow din lume, “Câştigi în 60 de secunde”, astăzi, de la 20:20, numai la Antena 1.

Cu o zi înainte de Ziua Naţională a României, Dan Negru îşi propune să găsească cel mai îndemânatic român. Astfel a invitat la joc cinci concurenţi din cele mai importante zone ale ţării, în porturi populare, să îşi testeze precizia şi îndemânarea cu probe care mai de care mai ingenioase.

Cântăreţii populari Nicoleta Voica, Daniela Condurache şi Gelu Voicu au răspuns şi ei invitaţiei lui Negru şi au venit să joace împreună probele de maximă îndemânare propuse de cel mai tare gameshow din lume, “Câştigi în 60 de secunde”. Astfel, îndemânaticii populari îşi dau mâna şi pornesc jocul la “Câştigi în 60 de secunde”. Cine va câştiga cei mai mulţi bani, dar mai ales cine va câştiga titulatura de „cel mai îndemânatic român”, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, într-o ediţie de colecţie “Câştigi în 60 de secunde”.

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *