free download 78 travel guides written by experts

Nicolai Tand si Joseph Hadad au venit cu copiii lor la „Top Chef”

Competiţia „Top Chef” se apropie cu paşi repezi de final, motiv pentru care cei trei juraţi, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, le pregătesc celor şase concurenţi rămaşi în competiţie probe tot mai dificile. Una dintre provocările ediţiei de luni, de la ora 20:30, la Antena 1, a fost să gătească meniul petrecerii surpriză pusă la cale de echipa „Top Chef” pentru Cleopatra Stratan. Printre cei 30 de invitaţi s-au numărat şi fiica lui Chef Nicolai, Ilona, şi a lui Chef Hadad, Lipaz.

Fiicele celor doi membrii ai juriului sunt mari fane ale Cleopatrei Stratan, astfel că, ele au fost prezente la petrecerea fiicei lui Pavel Stratan. Evenimentul nu a fost un moment special doar pentru sărbătorită, ci şi pentru Chef Nicolai Tand şi Chef Joseph Hadad pentru că puţine sunt zilele în care ei pot veni la serviciu cu copiii lor. Prezenţa Ilonei şi a lui Lipaz în competiţia „Top Chef” i-a determinat pe Chefi să fie mai îngăduitori, drept pentru care preparatele concurenţilor au primit numai laude.

Întreaga petrecere va putea fi urmărită la „Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor afla dacă preparatele gătite de concurenţi au fost pe placul celor 30 de copii aflaţi la petrecerea Cleopatrei Stratan.

Bucuresti, 29.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *