Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Nicolai Tand gateste alaturi de castigatoarea „Miss Universe Romania” la Top Chef

La Top Chef, dacă bucătarii rămaşi în concurs sunt provocaţi să gătească alături de finalistele de la Miss Universe România, Chef Nicolai Tand s-a oferit să stea în bucătărie alături câştigătoarea concursului de frumuseţe, în ediţia ce va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cu toate că cea mai frumoasă fată din România a ajuns mai târziu la competiţia Top Chef, ea nu a stat departe de bucătărie pentru că Nicolai Tand a luat-o ca ajutor de chef: „În restaurantul meu îmi place să mă duc să stau de vorbă cu clienţii mei, sunt foarte dezinvolt. Soţia mea a fost model foarte mulţi ani şi ştiu că alimentaţia este foarte importantă, astfel că, m-am gândit să-i arăt cum se pregăteşte o salată bună”, mărturiseşte membrul juriului Nicolai Tand.

Invitata a fost de-a dreptul încântată de experienţa de la Top Chef: „Chef Nicolai este un bucătar excepţional. Îl ştiam de la televizor, iar faptul că am făcut echipă cu el este o onoare pentru mine. A fost într-adevăr o mare plăcere”, povesteşte Roxana, câştigătoarea Miss Universe România. Întregul moment va putea fi urmărit la Top Chef, luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 05.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *