metalshow

Nicolae Voiculet,concert la finala SuperKombat 2014 de la Monza,maine 22 noiembrie

Sambata, 22 Noiembrie Nicolae Voiculet,va canta in deschiderea Galei Finale a Circuitului SuperKombat 2014, ce va avea loc la Monza, in Italia, unde Romania va fi reprezentata de Catalin Morosanu dar si de fratii Andrei si Bogdan Stoica.

Competitia care va fi transmisa in direct in 90 de tari, va avea loc la Palaiper Arena si este cel mai mare eveniment de pomovare a sporturilor de contact din Europa.

Nicolae Voiculet, artistul roman care de peste 20 de ani reprezinta si promoveaza Romania pe mapamond, va canta o muzica special creată pentru milioanele de romani de pretutindeni, eroi ai zilelor noastre, dar si pentru toti telespectatorii din întreaga lume.

NICOLAE VOICULET: "La un sfert de veac de la prabusirea comunismului, cu doar cateva zile inainte de ziua de mantuire a Romaniei, voi canta pentru victoriosii țării in Italia. Cant pentru cei care au indurat, inca o data, cu demnitate si rabdare ore intregi la cozile umilintei pentru a decide soarta acestui neam valoros. Cant pentru România ! "

Recitalul va da semnalul inceperii celui mai mare eveniment sportiv european, milionelor de telespectatori din tara si strainatate.

Cel mai vechi instrument din lume, simbol al identitatii si autenticitatii romanesti, naiul, va da glas iubirii fara compomis si fara sfarsit a neamului romanesc.

Nicolae Voiculeţ – Ambasadorul Romaniei prin sunet.

Interpret, dirijor şi compozitor, Nicolae Voiculeţ a concertat în faţa a peste 65 de lideri de state şi a cucerit prin sunet multe alte personalităţi ale lumii, din partea cărora a primit numeroase distincţii şi ovaţii. A cântat pentru cuplul princiar al Japoniei, prinţesa Kiko şi prinţul Akishino, a concertat în Basilica di Santa Maria Sopra Minerva (Roma), în memoria Maici Theresa din Calcutta sau a fost invitat să concerteze în cadrul festivităţii de încheiere a Olimpiadei din Beijing.

Nicolae Voiculeţ a colaborat cu numeroşi artişti internaționali şi a susţinut concerte în toată lumea, fiind un Brand al României.

Decorat de către Preşedintele României cu "Meritul cultural al României în grad de cavaler”, Ambasador al Turismului, Ambasador al Sunetului, artistul este totodata si un mare iniţiator al campaniilor de binefacere atât din ţară, cât şi din străinatate.

Bucuresti, 21.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *