free download 78 travel guides written by experts

Nico & The Band canta live la Hard Rock Cafe, in cadrul campaniei Pinktober

Și anul acesta, Hard Rock Cafe București, împreună cu AVON România, vor organiza un concert caritabil în cadrul campaniei internaționale PINKTOBER, eveniment menit să atragă atenția asupra importanței consultului medical de specialitate și a prevenirii riscului de îmbolnăvire de cancer mamar. Concertul va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 22:00, și o va avea ca invitată pe Nico, alături de trupa ei. Prețul unui bilet este de 25 RON, iar încasările obținute din vânzarea acestora vor fi donate Asociației Bolnavilor de Cancer “Phoenix”, pentru achiziționarea de proteze mamare.

Ca în fiecare an, luna octombrie este marcată în rețeaua Hard Rock International de Pinktober – campania de prevenire și combatere a cancerului la sân, afecțiune clasată pe locul doi în lume în rândul celor mai răspândite forme de cancer, după cel pulmonar.

„Evenimentele caritabile reprezintă unul din principiile de bază ale rețelei Hard Rock International, iar campania noastră anuală PINKTOBER reprezintă cel mai bun exemplu al felului unic în care o cauză poate fi susținută, prin implicarea tuturor restaurantelor, cazinourilor și hotelurilor noastre din întreaga lume. Combinând muzica extraordinară, meniul unic, produsele vestimentare create special pentru această ocazie și evenimentele dedicate acestei cauze, fanii Hard Rock din întreaga lume ajută la lupta împotriva cancerului la sân prin strângerea de fonduri și atenționarea cu privire la importanța consultului medical de specialitate.”, a declarat Annie Balliro, Senior Director of Brand Philanthropy, Hard Rock International.

Și anul acesta, evenimentul este susținut de AVON România, companie care, în ultimii 10 ani, a finanțat proiecte pentru depistarea și tratarea cancerului la sân și a oferit donații de peste 2 milioane de dolari în beneficiul spitalelor importante din toată țara.

Participanții la evenimentul din 12 octombrie, de la Hard Rock Cafe, vor avea parte nu doar de un concert live, susținut de Nico, una dintre cele mai apreciate voci feminine ale momentului, ci și de posibilitatea de a cumpăra unul dintre tricourile seriei limitate PINKTOBER, create special pentru această campanie.

Potrivit statisticilor, 1 din 8 femei riscă să dezvolte cancer la sân, însă, descoperită în fază incipientă, afecțiunea poate fi vindecată în proporţie de 94%. Implică-te şi tu în campanie cumpărând produsele cu fundiţă roz. Profitul obţinut din vânzarea acestora va fi investit în aparatura medicală şi în campanii de educare a femeilor. Mai multe detalii pe www.stopcancerlasan.ro.

Bucuresti, 09.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *