free download 78 travel guides written by experts

Nico si Vlad, promovati in Moldova si Ucraina

În perioada 13-17 aprilie, Nico şi Vlad Miriţă, reprezentanţii României la Eurovision, s-au aflat în două noi locaţii ale turneului de promovare a melodiei „Pe-o margine de lume”. A fost un nou tur de forţă pentru cei doi interpreţi, ei fiind supuşi unui program foarte aglomerat, cu multe repetiţii, interviuri şi apariţii în presa din Moldova şi Ucraina. În din prima zi, după 500 de kilometri parcurşi până la Chişinău, Nico şi Vlad au fost întâmpinaţi de reprezentanţii postului de televiziune EuroTV, care îi aşteptau pentru filmarea emisiunii „Epicentru”. Timp de o oră, românii au prezentat videoclipul piesei lor şi au discutat despre promovarea acesteia. Prin intermediul televiziunii EuroTV din Chişinău, videoclipul a fost distribuit tuturor posturilor de televiziune din Moldova. Îndrăgiţi de publicul moldovean, Nico şi Vlad au fost solicitaţi să revină, pentru susţinerea unor concerte la Chişinău.

Pe 14 aprilie, în zori, cei doi solişti însoţiţi de echipa TVR au pornit spre Kiev, unde li se pregătiseră numeroase apariţii la posturi de televiziune, de radio sau în presa scrisă. Hotelul la care au fost cazaţi se situa în imediata apropiere a centrului istoric al oraşului, pe care, profitând de ocazie, românii l-au vizitat cu plăcere, dar şi de Olimpiysky National Sports Complex (Stadionul Olimpic din Kiev). Pe parcursul şederii la Kiev, grupul de români a fost întâmpinat cu multă căldură şi de oficialităţile române, chiar la Ambasada noastră în Ucraina.

Maratonul lui Nico şi Vlad în mass-media din Ucraina a constat în apariţii la posturi de televiziune ca 1+1TV, unde cei doi şi-au interpretat melodia la matinalul „Breakfast”, MTV Ucraina, M1TV, 24TV, unde Nico şi Vlad au acordat un interviu în emisiunea „Morning with Inter”, 1TV, unde au cântat pentru emisiunea „muz.ua”.

Pe lângă posturile de televiziune, Nico şi Vlad au fost solicitaţi şi de posturi de radio sau diferite publicaţii, pentru interviuri şi şedinţe foto. „Life as It Is”, „TV Guide” şi „24” sunt publicaţiile în care publicul ucrainean va putea să îi vadă şi să citească despre reprezentanţii României la Eurovision. De asemenea, Nico şi Vlad au acordat interviuri posturilor de radio Nashe Radio şi Radio Europa Plus.

Unul dintre momentele inedite ale excursiei a fost conferinţa online susţinută de soliştii români, timp de două ore, pentru site-ul „e-motion”, site al fanilor Eurovision şi al pasionaţilor de muzică. Astfel, tinerii din Ucraina au avut ocazia să-şi satisfacă toate curiozităţile în privinţa reprezentanţilor noştri.

Nico şi Vlad s-au întors în ţară cu multe amintiri frumoase. „Am fost foarte bine primiţi atât în Moldova, cât şi în Ucraina. Din păcate, la Chişinău n-am avut prea mult timp să stăm, dar am promis că vom reveni, să vorbim despre noi şi proiectele noastre. În Ucraina, pe lângă echipa din TVR, am fost însoţiţi în permanenţă şi de Maria, o reprezentantă din staff-ul Ruslanei. Sperăm ca prezenţa ei să fi fost de bun augur şi să ne poarte şi nouă noroc…”, a relatat Vlad. De la Maria Dashenko (PR managerul Ruslanei), Nico şi Vlad au primit o jucărie de pluş, să le poarte noroc şi să aibă succesul pe care l-a avut şi Ruslana la Eurovision. Ei l-au botezat micuţul hipopotam „Masha” (după numele fetei) şi au promis că îl vor lua la Belgrad, pe post de mascotă.

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *