free download 78 travel guides written by experts

Niciun compromis in stil

Colectia adidas by Stella McCartney toamna/iarna 08

Mult apreciata colecţie adidas Stella McCartney intră în sezonul toamnă-iarnă 2008 continuând sa redefinească echipamentele tradiţionale de sport cu cea mai diversificată ofertă de produse de până acum.
Această colecţie distinctă combină tehnologiile de varf adidas cu designul unic si grija caracteristică pentru detalii a Stellei; realizând astfel singura gamă de produse care este îmbinarea perfectă între performanţă şi stil.

Eleganta si stilata colecţie a acestui sezon se inspiră din fermecătoarele forme ale colecţiei Gym Dance împreună cu elementele în stil Victorian lucrate manual ale gamei Tennis. Mult apreciata colecţie Wintersports oferă forme sexy, feminine impreună cu inserţii de material moale pentru un plus de confort şi design. Seria Running vine cu o paletă cromoţională indrăzneaţă şi plină de viată, uimitoare atentie la detaliu si materiale inovative.

Stella McCartney comentează:” Această colecţie a fost realizată pentru a-ţi oferi încrederea necesară ca să străluceşti”.

Alături de ultimele colecţii ale acestui sezon, Gym Dance, Tennis, Running şi Wintersports, gama mai ofera şi produse Golf, Gym Yoga, Gym Studio si Cover Ups, incluzând o nouă inovaţie în gama Cover Ups prin adăugarea culorilor naturale in ţesătura de bumbac.

Colecţia toamnă-iarnă 2008 va fi prezentă in aproximativ 600 de magazine incluzand magazine de lux precum Harrods, Holt Renfrew, Nordstrom, precum şi magazine de performanţa adidas din toata lumea incepând cu August 2008. Preţurile vor varia de la 15 Euro pentru mansete până la 450 de euro pentru Wintersports All-in-One.

Bucuresti, 02.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *