free download 78 travel guides written by experts

Niciodată Nicăieri

James Patterson și Candice Fox
Editura Rao, roman oferit de Libris.ro

Detectiva Harriet Blue află că fratele ei este acuzat de uciderea a trei fete. Șeful ei o trimite departe de presă (și pentru a se asigura că nu se va implica în ancheta fratelui ei) să investigheze o moarte neelucidată într-o mină din deșert, în apropiere de Kalgoorlie, Australia.

Nu vrea să plece departe de Sam. Nu îl poate abandona. Dar nici nu îl poate vedea, iar ordinul e ordin.

Astfel, Harry ajunge la mină unde își întâlnește noul partener – trimis special pentru această investigație. Pe moment, nimeni nu știe că ea este sora Ucigașului de pe râul Gorges. Iar acest lucru e minunat.

Niciodată Nicăieri

Cazul însă, nu e deloc așa de simplu cum pare. Harry și partenerul ei descoperă că au dispărut mai multe persoane. Nimeni nu se îngrijorase pentru că se considera că sunt muncitori care nu au mai suportat ritmul lucrului în mină.

Dar când unul dintre ei este vânat de ucigaș ziua în amiaza mare, lucrurile sunt clare. Printre cei de la mină se află un ucigaș, iar el trebuie prins. Imediat.

Ceea ce nu știe Harry, este că ucigașul o urmărește. Intră noaptea în donga în care doarme. O urmărește ziua. O urmărește la duș. Se pregătește să o vâneze.

James Patterson, cunoscut autor de romane thriller, nu dă greș nici cu acest prim volum din seria Harriet Blue. Intriga este foarte bine construită, iar ritmul alert și alternanța redării acțiunii din perspectiva ucigașului și din cea legată de Harriet fac ca romanul să fie citit pe nerăsuflate. În plus, este dificil să îți dai seama cine este ucigașul de la mină.

Niciodată nicăieri este un roman care le va plăcea cititorilor de thrillere, fanilor lui Patterson și care îi va face să dorească să citească imediat următorul volum al seriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *