free download 78 travel guides written by experts

neXtPlease! Gaming

Primul club profesionist de sporturi electronice ( eSports ) din România,- neXtPlease! Gaming, –  si-a lansat astazi site-ul oficial. Ultimele ştiri din lumea gamingului profesionist, materiale foto şi video de la cele mai importante evenimente de sport electronic din ţară, dar şi din lume, vor putea fi accesate pe  www.next-please.ro.

Nu mai puţin de 5 newswriteri si 3 editorialişti, vor scrie, zilnic,  despre cele mai importante evenimente şi competiţii din lume, ilustrate cu  materiale foto şi video în exclusivitate, dar şi despre cele mai importante echipe de sporturi electronice sau ultimele jocuri apărute.

Cum poate un gamer din Europa să câstige peste 100,000€ anual ?  Câte fan-cluburi  are cel mai renumit jucator din Coreea ? Cât ţine o sesiune de autografe cu un gamer renumit din China ?  Gasiti pe www.next-please.ro.

Comunitatea de gameri din România avea nevoie de un  site cu o echipă de ştiri si un management profesionist în spate! Site-ul se vrea a fi principalul furnizor de informaţie legată de sportul electronic. Vrem ca orice gamer să găsească aici informaţia despre jocul favorit, echipa favorită sau competiţia de gaming favorit. Vrem, şi vom fi, furnizorul de ştiri de gaming #1 din România!” ne-a declarat Mihai Cristea, unul dintre fondatorii neXtPlease! Gaming.

Site-ul are  4 secţiuni importante: “Stiri”, “Galerie foto”, “Galerie video” şi “Forum”. “Galeriile” sunt poate cele mai intersante, peste 570 de fotografii ale echipelor neXtPlease! putând fi accesate numai în acest moment. Găsiţi fotografii  şi fişiere video în exlcusivitate, de la cele mai importante competiţii din lume. Puteţi urmări, de exemplu, evolutia Campionului Mondial la FIFA08, Marius “neXt`BeBe” Craciun,  în imagini foto si video.

neXtPlease! Gaming este primul club profesionist de sporturi electronice ( eSports ) din România. Fondat in Iulie 2008, neXtPlease! reuneşte cele mai bune echipe de Counter-Strike, FIFA, DotA, Warcraft şi TrackMania din România. Fiind un club profesionist, neXtPlease funcţionează întocmai ca o asociaţie sportivă din viaţa reală: are o echipă de manageri, team-manageri, jucători, contracte, salarii, etc. neXtPlease işi propune promovarea gamingului profesionist şi a spiritului sporturilor electronice într-un mod profesionist. Totodata, experienţa de peste 8 ani în gaming a managerilor clubului, fac posibile dezvoltarea şi coordonarea de proiecte, evenimente si campanii de marketing legate de domeniul sporturilor electronice. Pagina oficiala a echipei, se vrea a fi principala sursa de informatia din lumea gamingului. Mai multe detalii la www.next-please.ro

Bucuresti, 18.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *