free download 78 travel guides written by experts

neXtPlease! Gaming anunta parteneriatul cu SteelSeries

Singura echipă profesionistă de sport electronic din România, neXtPlease! Gaming, anunţă parteneriatul cu SteelSeries, liderul mondial de echipamente şi periferice dedicate gamerilor profesionişti.

Componenţii echipelor din cadrul organizaţiei neXtPlease! Gaming vor fi echipaţi cu cele mai fiabile tastaturi, cei mai rapizi mouşi, cele mai performante căşti, dar şi alte echipamente necesare gamingului de performanţă.

“SteelSeries este foarte încântată să devină partenerul exclusiv în ceea ce priveste echipamentul de gaming, al neXtPlease! Gaming. Compania noastră simte potentialul uriaş pe care echipele din aceasta organizaţie îl au şi nu putem decât să sperăm la o colaborare reuşită şi de durată.” , a declarat Louise Thomsen, Marketing Manager SteelSeries.

Aşadar, neXtPlease! Gaming se alatură unor nume din elita sportului electronic mondial precum SK-Gaming ( Germania ) , Evil Geniuses ( SUA ) , fnatic ( Australia ) sau Made in Brazil ( Brazilia ), toate organizaţii ce au în componenţă campioni mondiali şi europeni la cele mai importante discipline.
“Pentru un gamer profesionist este foarte important să joace în cele mai bune condiţii, iar echipamentul de joc este esenţial. Tastatura, căştile, dar şi celelalte echipamente SteelSeries mă vor ajuta pe mine şi pe colegii mei să obţinem cele mai bune rezultate” , a declarat Marius “neXt`BeBe” Crăciun, Campion Mondial en-titre la FIFA.
 
Despre neXtPlease! Gaming
„neXtPlease! Gaming” este primul club profesionist de sporturi electronice ( eSports ) din România.Fondat in Iulie 2008, „neXtPlease!” reuneşte cele mai bune echipe de Counter-Strike, FIFA, DotA, Warcraft şi TrackMania din România. Fiind un club profesionist, neXtPlease funcţionează întocmai ca o asociaţie sportivă din viaţa reală: are o echipă de manageri, team-manageri, jucători, contracte, salarii, etc. „neXtPlease” işi propune promovarea gamingului profesionist şi a spiritului sporturilor electronice într-un mod profesionist. Totodata, experienţa de peste 8 ani în gaming a managerilor clubului, fac posibile dezvoltarea şi coordonarea de proiecte, evenimente si campanii de marketing legate de domeniul sporturilor electronice. Pagina oficiala a echipei, se vrea a fi principala sursa de informatia din lumea gamingului. Mai multe detalii la www.next-please.ro

Despre SteelSeries
SteelSeries înseamnă gaming. Misiunea lor este să creeze cel mai performant echipament de gaming, creat de şi pentru gamerii profesionişti. SteelSeries încearcă zi de zi să işi îmbunătăţească produsele şi, pentru acest lucru, colaborează cu gameri profesionşti din 3 continente. Echipele manageriale coordoneaza activităţile companiei din birourile SteelSeries prezente in Europa, America de Nord şi Asia. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.steelseries.com.

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *