free download 78 travel guides written by experts

Next Top Model by Catalin Botezatu

De la vis la coşmar: Diana Donoiu a fost eliminatã de la Next Top Model

Rãmase în competiţia viselor, concurentele de la Next Top Model by Cãtãlin Botezatu recurg la orice pentru a-şi surclasa colegele. Astfel, scandalul izbucnit în cadrul show-ului difuzat de Antena 1 în fiecare joi de la ora 20:20 nu a rãmas fãrã urmãri: acuzatã de celelalte concurente cã ar fi transexual şi de juriu cã a fost prea puţin expresivã în shootingul de la abator, Diana Donoiu a fost eliminatã asearã din competiţie.

Dupa ce s-a fãcut remarcatã drept cea mai înaltã concurentã, modelul – spadasin de profesie, a fost rapid atacatã din toate pãrţile. Faptul cã a refuzat sã participe la concursul de mãsuratori între fete, sfidându-le astfel pe celelalte concurente a atras antipatia lor. Iar de aici şi pânã la catalogarea Dianei drept „Transexual” a mai fost doar un singur pas.

Toate aceste conflicte izbucnite între roşcatã şi celelalte concurente aspirante la titlul de Next Top Model au creat o presiune uriaşã asupra ei, iar lucrurile au evoluat în cu totul alt mod decât şi-ar fi dorit apriga olteancã: juriul a deliberat – Diana este a doua concurentã eliminatã din cadrul show-ului.

Experienţa din sport a ajutat-o pe Diana care nu a vãrsat nicio lacrimã la aflarea veştii cã a fost eliminatã, în timp ce Anca – prima concurentã eliminatã din competiţia Next Top Model nu şi-a putut stãpâni lacrimile şi pânã la urmã toate concurentele au sfârsit prin a plânge alãturi de ea.

Imediat dupã aflarea veştii, roşcata a declarat cã dupã momentul shootingului de la abator a simţit tot timpul cã va fi urmãtoarea eliminatã întrucât nu s-a descurcat foarte bine printre drujbe, satâre şi animale aduse la tranşat.

Odatã cu aceste eliminãri, competiţia devine din ce în ce mai acerbã, concurentele fiind dispuse la orice sacrificiu pentru a ajunge urmãtorul top model al României. Cum se vor descurca în continuare cele 10 fete rãmase în competiţie, telespectatorii vor putea urmãri în fiecare joi, de la ora 20:20, pe Antena 1 la Next Top Model by Cãtãlin Botezatu.

Bucuresti, 18.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *