free download 78 travel guides written by experts

Next lanseaza o noua campanie pentru Aroxol

Next Advertising lansează noua campanie de promovare pentru brandul Aroxol în care declară război gândacilor, țânțarilor și altor insecte dăunătoare. Sub deviza "Eficiență contra insectelor, protecție pentru tine și familia ta”, campania pornește de la nevoia consumatorilor de a avea o casă apărată de insecte.

Lansată pe 16 mai, campania se va desfășura pe o perioadă de 10 săptămâni și va cuprinde o serie de spoturi TV. Primul spot descrie câteva scene din viața contabilului Petrăchescu, care cu ajutorul Lichidului Instant Aroxol devine un victorios general de armată în lupta împotriva gândacilor. Campania va continua cu alte execuții TV în care doamna Petrăchescu se va alătura ofensivei cu noi instrumente.

”Conceptul învingător dezvăluie starea de război pe care o declanșează prezența insectelor nedorite în casele noastre și necesitatea de a scăpa de cotropitori rapid, printr-un atac definitiv. Practic, în lupta împotriva insectelor, oamenii obișnuiți devin mari conducători militari, aflați în posesia unui armament extrem de eficient – produsele Aroxol”, declară Liviu David, directorul de creație al agenției Next Advertising.

Începând cu această campanie, Aroxol adoptă o nouă poziționare de brand, o nouă identitate vizuală și un nou design de ambalaj pentru toată gama de peste 25 de produse. Brandul beneficiază și de o nouă campanie de comunicare, având ca obiective construirea unei imagini mai puternice pe termen lung, precum și creșterea cotei de piață.

Echipa care a participat la crearea acestei campanii este următoarea:

Din partea Eureka Group
Executive Director of Marketing and R&D, Eureka Group: Elena Sarri Varnava
Strategic Marketing Manager: Daniela Plăcintaru
Senior Brand Manager: Nicoleta Preda

Din partea NEXT Advertising:
Copywriteri: Paula Ionescu (concept), Liviu David (copy)
Art Director: Andrei Antonescu
Strategic Planner: Ileana Sebe
Account Manager: Ioana Dumitrăşcuţă
Account Executive: Anca Banea

Din partea casei de producție Studio Set:
Producător: Dan Mateescu
Regizor: Anton Groves
DOP: Marius Ivaşcu

Bucuresti, 20.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *