metalshow

Nexans lanseaza noua gama de paneluri patch cu conectori snap-in

Noul design aduce flexibilitate crescută oferind  posibilităţi viitoare de upgrade la LANsense, Managementul Inteligent al Infrastructurilor (IIM)

Nexans a lansat noua gamă de patch panel-uri upgradabile modular LANsense. Această lansare se face la cererea crescîndă a pietei pentru soluţii mai flexibile care să permită transferul la sisteme inteligente de reţea în orice stadiu al ciclului de dezvoltare.
Avînd convergenţa şi managementul schimbarii drept motor al flexibilităţii crescute, noul model este ideal pentru aplicaţii unde IIM nu este considerat o cerinţă imediata, dar permite implementari ulterioare fără a fi nevoie de re-cablare.

În esenţă, noul design de panou asigură utilizatorii de sisteme că vor beneficia de aceeaşi înaltă funcţionalitate şi flexibilitate cu care Nexans şi-a obişnuit actualii utilizatori de panouri modulare şi în viitor, prin oferirea unei caracteristici unice a plăcii frontale transposabile. Placa frontală standard poate fi acum upgradată la o placa de circuit imprimat LANsense fără a elimina sau a resertiza cablurile existente. Placa frontală upgradata este echipată cu un contact detector pentru fiecare port de cablu şi cu un conector I/O, permiţînd panelului să fie legat la un sistem LANsense.

Panelele cu mecanism de glisare vor fi disponibile în culorile alb şi negru, iar cele cu design fix în negru. Ambele tipuri de panele au un clip pentru reţinerea uşoara şi rapidă a cablurilor şi sunt compatibile cu toţi conectorii de tip snap-in Nexans, de la Categoria 5 la Categoria 7, ecranate sau neecranate, aducînd un plus de inteligenţă modificărilor ulterioare. Această dezvoltare asigură cea mai versatilă si comprehensivă ofertă de panele din industria cablajelor.

Bucuresti, 8.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *