free download 78 travel guides written by experts

NewYorker deschide deja al 10-lea magazin in Romania

Incepand de sambata, 5 decembrie, Suceava va avea o noua atractie de shopping. Cunoscuta companie de fashion germana NewYorker isi deschide deja al 10-lea magazin din Romania in Suceava Shopping City, expunand moda, frumusete si lifestyle pe o suprafata de vanzare de peste 800 de metri patrati.

Fie ca e vorba de outfit-uri casual, stiluri sexy sau lenjerie provocatoare –  magazinul New Yorker din Suceava ofera haine pentru toate gusturile. In ziua deschiderii clientii care calca pragul magazinului vor avea parte de o festivitate grandioasa presarata cu multe surprize. Prezentatorul MC El Negro va fi gazda evenimentului de deschidere, iar DJ Fanny si Victor Nagual vor folosi platanele doar pentru cele mai tari hituri.

De asemenea, clientii pot arunca o privire peste noua colectie de iarna 2009, care aduna multe din punctele de atractie ale sezonului rece. Colectia celor cinci brand-uri detinute de NewYorker indreapta atentia spre tinerii iubitori de fashion in cel mai bun mod posibil si in cele mai neasteptate momente. Highlight-urile colectiilor Amisu si Smog sunt geci de piele hot, blazere negre, topuri de petrecere, colanti din piele autentica si blugi prespalati pentru femei, iar pentru barbati tricouri in carouri si curele cu tinte.

NewYorker este prezent in Romania din 2007, iar de atunci s-au deschis 9 magazine in Bucuresti si alte orase ale tarii. Conform unui studiu independent realizat de RegioPlan Consulting in Viena, compania de fashion din Braunschweig este una dintre companiile principale pe piata de imbracaminte din Europa de Est. Obiectivul NewYorker pe termen mediu este sa devina lider de piata in segmentul de fashion pentru tineri in toata Europa.

Bucuresti, 03.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *