free download 78 travel guides written by experts

NewCom Telecomunicatii se lanseaza pe piata triple-play

{mosimage}prin brandul injoy

NewCom Telecomunicaţii, cel mai mare integrator de reţele locale lansează brandul de servicii integrate de comunicaţii injoy. Începând cu acest an NewCom va furniza servicii triple-play (Tv, internet, telefonie) la nivel naţional şi entertainment on demand. Prin cea mai nouă tehnologie, servicii integrate şi produse inovatoare, injoy îşi propune să devină cea mai bună alternativă la operatorii tradiţionali de comunicaţii din România. Investiţia realizată de NewCom până în acest moment este de peste 25 milioane de euro iar până la sfârşitul anului vor mai fi alocate fonduri pentru dezvoltare. Reţeaua injoy este prezentă în peste 35 de oraşe mari şi 100 de localităţi din ţară având peste 135.000 de abonaţi, ponderea cea mai mare având-o serviciile de internet. Până la sfârşitul anului 2008 se preconizează că numărul abonaţilor injoy va ajunge la 200.000.

Conform estimărilor companiei cota de piaţă deţinută de injoy în acest moment este de 10% pentru serviciile de internet în pieţele în care activează. Pentru 2008 reprezentanţii companiei estimează că cifra de afaceri va atinge 15 milioane de euro.

În decurs de un an NewCom a achiziţionat şi retehnologizat peste 50 de reţele de cartier şi operatori de cablu ce au fuzionat sub acelaşi nume în iunie 2008. Printre companiile din Bucureşti se numără Best Net, Genesys Telecom, Hertza Telecom, Netmaster Communications, New Media, Omninet, Tu Net.

La nivel local, NewCom operează o reţea de tip FTTB (fiber to the building), reţeaua metropolitană injoy fiind pregatită deja pentru transmiterea de date, voce şi televiziune prin cablu. Până în prezent reţelele metropolitane injoy totalizează 5000 km de fibră optică iar pentru 2008 se va dezvolta infrastructura cu încă 3000 km.

“Deşi operăm de foarte puţin timp, faptul că deja deţinem o cotă de 10% din piaţa în care suntem prezenţi dovedeşte că românii aveau nevoie de injoy, un serviciu performant care le pune la dispoziţie opţiuni diverse în funcţie de nevoile fiecăruia. Este o lume în care infromaţia şi divertismentul sunt accesibile tuturor, convenabil, prin intermediul internetului. Eforturile noastre se concentrează în acest moment pe dezvoltarea de produse noi, diversitate, inovaţie şi fiabilitate. Vrem să devenim un exemplu atât în calitatea serviciilor tehnologice oferite cât şi la nivel de customers services/suport client. Sunt încrezător că până la sfârşitul anului vom reuşi o majorare semnificativă a cotei de piaţă”, a declarat Mircea Lucacel-Ciceo, Director General NewCom.

NewCom Telecomunicaţii este o companie românească, având ca principal obiect de activitate oferirea de servicii de date, video şi voce, atât pentru clienţii rezidenţiali cât şi pentru clienţii business.

Casa de investiţii şi M&A Advisory Capital Parteners este un partener strategic în acest proiect, alături de o echipă de management cu o lungă istorie profesională de bugete ambiţioase şi cu o experienţă în telecom de peste 10 ani.

Principalele localităţi unde operează sunt Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Bacău, Focşani, Buzău, Huşi, Ploieşti, Piteşti, Mioveni, Târgovişte, Giurgiu, Slobozia, Medgidia, Mangalia, Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Tg. Mureş, Mediaş, Bistriţa, Turda, Zalău, Petroşani, Arad, Turnu Severin, Lupeni, Vulcan, Uricani, Bocşa, Simeria, Orăştie, Aiud, Teiuş, Dej, Gherla, Făgăraş.

Bucuresti, 30.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *