free download 78 travel guides written by experts

New Yorker deschide un nou magazin in Piatra Neamt

New Yorker deschide un nou magazin in Piatra Neamt. Joi, pe data de 14 aprilie, cunoscuta companie de moda pentru tineri isi va etala noile colectii in centrul comercial Galleria GTC intr-un spatiu de peste 700 de metri patrati.

Magazinul NewYorker ofera prin marcile proprii – fishbone, fishbone sister, smog, amisu si censored cele mai actuale trenduri din moda precum si o gama variata de accesorii, prezentate intr-un spatiu de aproximativ 700 de metri patrati. Conceptul si designul modern ale magazinului asigura o atmosfera placuta de shopping, iar instalatia interioară de radio le ofera clientilor cele mai noi tendinte in materie de muzica si lifestyle.

In ziua deschiderii New Yorker are pregatite cateva surprize pentru vizitatorii magazinului. Pe tot parcursul zilei atmosfera va fi intretinuta de cunoscutul DJ BVS si de gazda evenimentului, MC EL Negro, care vor oferi un program remarcabil si vor organiza tombole. Mai mult decat atat, doritorii isi pot crea un nou look in coltul special amenajat, cu ajutorul Ancai Radulescu, unul dintre cei mai buni specialisti in machiaj din Romania. Anca Radulescu este foarte cunoscuta datorita aparitiilor in numeroase emisiuni TV si a propriei academii de machiaj.

Odata cu noul magazin din Piatra Neamt, New Yorker ajunge la un total de 18 magazine in Romania. Compania este prezenta in tara din anul 2007, si numara 4 magazine in Bucuresti. Cele mai mari magazine se afla in Arad si Cluj Napoca, fiecare cu peste 1.200 de metri patrati de spatiu de vanzare. Dupa recenta intrare pe piata din Ucraina, compania de moda New Yorker este prezenta cu 849 de magazine in 32 de tari.

Te asteptam cu drag la deschidere!

New Yorker Store
Galleria GTC
General N.Dascalescu/Plaiesului Nr.2
610190 Piatra Neamt

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *