free download 78 travel guides written by experts

New Yorker deschide magazinul 20 in Romania

New Yorker deschide magazinul cu numarul 20 in Romania. Vineri, 28 octombrie, New Yorker vine cu noile colectii in Constanta, intr-un nou magazin de peste 950 de metri patrati, in cadrul complexului comercial Maritimo.

New Yorker a intrat pe piata din Romania in anul 2007 cu primul magazin deschis la Cluj Napoca. Cele mai mari magazine New Yorker sunt in Arad si Cluj Napoca, fiecare avand peste 1200 de metri patrati. Odata cu magazinul din Constanta, New Yorker ajunge sa numere 20 de magazine in tara, din care 4 sunt in capitala. Pentru anul 2011, inca doua deschideri sunt planificate. Expansiunea New Yorker va continua deasemenea si in anul 2012. 

Grupul New Yorker este una dintre cele mai de succes afaceri in domeniul modei pentru tineri din Europa, oferind la preturi accesibile colectii actualizate in permanenta. Gama de produse NewYorker consta exclusiv in brand-uri proprii.

Magazinul NewYorker ofera prin marcile proprii – fishbone, fishbone sister, smog, amisu si censored cele mai actuale trenduri din moda precum si o gama variata de accesorii. Conceptul si designul modern ale magazinului asigura o atmosfera placuta de shopping, iar instalatia interioara de radio le ofera clientilor cele mai noi tendinte in materie de muzica si lifestyle.

In data de 28 octombrie, New Yorker a pregatit surprize si oferte speciale pentru vizitatori. Mai mult decat atat, cunoscut DJ BVS va incalzi atmosfera cu cele mai noi hit-uri iar simpaticul MC El Negro va intretine cumparatorii cu un program de exceptie si tombole atractive.

Bucuresti, 26.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *