Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

New Look promo alert! – 30% la tricouri

· -30% pentru colecţia de tricouri*
· Promoţie valabilă în perioada 4 iunie – 16 iunie

New Look continuă să-şi surprindă fanele cu o nouă promoţie: până pe 16 iunie, cele mai chic tricouri New Look pot fi achiziţionate cu 30% reducere. Linia de tricouri urmează trendurile actuale din fashion, fiind mai mult decât simple piese vestimentare casual. De la inserţiile florale, culorile clasice alb-negru, până la statement-urile curajoase, tricourile New Look sunt potrivite pentru a personaliza o ţinută sau pentru a pune în evidenţă o siluetă feminină.

„Tricoul este una dintre cele mai populare piese vestimentare. Deşi sunt recunoscute pentru lejeritatea ce o conferă fiecarei ţinute, tricourile New Look se potrivesc oricărui stil vestimentar, inclus cel clasic-elegant. Şi pentru că suntem în plină vară când resursele financiare sunt mai degrabă orientate spre vacanţe, vrem sa le demonstram fanelor că pentru a fi chic şi în trend nu trebuie să-şi compromită planurile de concediu”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR & Marketing Manager New Look România.

* promoţia este valabilă pentru liniile selectate, în limita stocului disponibil. Discount-ul se aplică la casa de marcat.

Bucuresti, 07.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *