Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

New Look da startul reducerilor de vara

Pasionatele de modă pot alege între 33.000 de produse, din 1.600 de modele

Vara se numără adevăratele pasionate de modă. Fie că este vorba despre vacanţe pe plaje exotice, weekend-uri prelungite la munte, ieşiri seara la terasă, participarea la spectacole în aer liber, prânzuri de business sau pur şi simplu duminici petrecute în familie, femeile vor să se facă remarcate.

New Look vine în întâmpinarea planurilor de vară şi le propune fashionistelor din România o campanie de reduceri în perioada 12 iunie-8 august 2012. Iubitoarele de modă pot alege între aproximativ 33.000 de produse, din 1.600 modele. Oferta promoţională este valabilă în toate magazinele New Look din ţară.

„Vara aceasta îţi permiţi să te îmbraci altfel în fiecare zi, în ton cu visurile de vacanţă şi starea de spirit văratică. Le propunem fanelor New Look din România o promoţie de neratat, foarte variată, cu haine, pantofi şi accesorii spectaculoase, la preţuri foarte atractive. Fiţi cu ochii pe noi, vă aşteptăm cu multe surprize de senzaţie şi valuri mari de reduceri vara aceasta!”, a declarat domnul Ignatios Ionas, Country Manager, New Look România.

Dungi, motive florale, culori pastelate, accesorii jucăuşe, stilul country sau cel romantic – toate se regăsesc în colecţia de vară New Look.

Despre New Look:
New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, este prezent în România cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti – Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj – Polus Center, Constanţa – Maritimo Shopping Center, Oradea – Oradea Shopping City, Craiova – Electroputere Parc şi Iaşi – Palas Iaşi.

După ce s-a consacrat ca marca numărul unu de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârsta de până în 35 de ani din Marea Britanie, New Look şi-a propus să cucerească “fashionistele” din România prin colecţii fabuloase la preţuri accesibile.

Marca îşi propune să atragă entuziaştii modei cu noi interpretări ale tendinţelor, reînnoind colecţiile la fiecare şase săptămâni şi introducând peste 200 de noi produse în fiecare săptămană.

Moda în cel mai rapid mod!

Bucuresti, 12.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *