free download 78 travel guides written by experts

„Neveste disperate” – sezonul 2

Începe la Diva Universal joi, 22 octombrie, ora 20:00!

Poveștile și secretele vecinilor de pe Wisteria Lane continuă în cel de al doilea sezon al serialului Neveste disperate, difuzat din 22 noiembrie, de luni până joi, de la ora 20.00, numai la Diva Universal!

În acest sezon, viețile aparent perfecte ale vecinilor din suburbia americană sunt tulburate de sosirea misterioasei Betty Applewhite (interpretată de Alfre Woodard). Susan Mayer, divorțată, mamă singură, este în căutarea continuă a unei legături romantice, dar va ajunge din nou în pat alături de fostul ei soț. Lynette Scavo se întoarce la serviciu după o absență de șase ani, timp în care s-a dedicat familiei, însă acest pas o obligă să își neglijeze responsabilitățile de mamă. Bree Van de Kamp, a cărei viață lipsită de griji este zdruncinată de urmările dispariției soțului ei, încearcă să treacă peste sentimentul de vinovățile provocat de faptul că a fost apropiată chiar de acela care l-a omorât pe fostul ei bărbat.

Fostul model Gabrielle Solis pierde o sarcină chiar în momentul în care se obișnuise cu ideea că va fi mamă, iar soțul acesteia, Carlos Solis, încearcă să iasă din închisoare și află de aventura Gabriellei cu grădinarul. Edie Britt are, în continuare, numeroase aventuri de o noapte, Paul Young își continuă viața de văduv, iar Mike Delfino se confruntă cu despărțirea de Susan Mayer, dar și cu descoperirea fiului său biologic. Spre finalul sezonului, o serie de flashback-uri ne duc în zilele când Bree, Susan, Gaby și Lynette s-au mutat pe Wisteria Lane și Mary Alice Young le-a adus pe toate împreună. Bree află câteva vești înfricoșătoare, Susan se mută într-o rulotă, Lynette descoperă secretul lui Tom, iar în casa familiei Solis lucrurile nu stau deloc bine la sfârșitul sezonului 2.

În distribuție: Teri Hatcher – Susan Mayer, Felicity Huffman – Lynette Scavo, Marcia Cross – Bree Van De Kamp, Eva Longoria – Gabrielle Solis, Nicollette Sheridan – Edie Britt, Alfre Woodard – Betty Applewhite, Brenda Strong – Mary Alice Young, James Denton – Mike Delfino, Doug Savant – Tom Scavo, Ricardo Antonio Chavira – Carlos Solis, Mark Moses – Paul Young, Cody Kasch – Zach Young, Andrea Bowen – Jenna Mayer, Shawn Pyfrom – Andrew Van De Kamp, Joy Lauren – Danielle Van De Kamp, Mehcad Brooks – Matthew Applewhite și Jesse Metcalfe – John.

Marc Cherry ("The Golden Girls") este producător executiv și creator al serialului. Tom Spezialy ("The District", "Ed") este producător executiv.

Nu uitați: al doilea sezon al serialului NEVESTE DISPERATE începe joi, 22 noiembrie, la ora 20:00, numai DIVA UNIVERSAL! Episoadele vor fi difuzate de luni până joi, la 20:00.

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *