free download 78 travel guides written by experts

Nevasta lui Mos Craciun cere ajutorul Marinei Almasan

Sâmbătă, 27 decembrie, de la ora 14.20

Marina Almăşan şi echipa ei au pregătit pentru telespectatorii TVR 1 o ediţie specială de Crăciun, difuzată în data de 27 decembrie. Ideea programului special pleacă de la o autoparodie a emisiunii: dacă, pe parcursul anului, Marina a supus dezbaterii publice diferite situaţii de viaţă, sugerate în scrisorile primite de la telespectatori, de data aceasta cazul discutat (alături de invitaţi, psihologul emisiunii şi publicul spectator) se referă la… drama conjugală din familia lui Moş Crăciun.  

Aşadar, Mary Christmas (Adriana Trandafir), nevasta Moşului a scris la redacţia Ne vedem la TVR!, manifestindu-şi neliniştea faţă de comportamentul ciudat al soţului său, pe care-l bănuieşte de infidelitate. Ca atare, Mary se adresează emisiunii cu rugămintea de a o ajuta să investigheze cazul.

Ceea ce Marina şi echipa ei vor şi face, aducându-i pe cei doi soţi faţă-n faţă şi, alături de ei, pe martorii declinului lor familial: părinţii lui Moş Crăciun, renul Rudolf, un coşar, una dintre amantele lui Moş Crăciun (Eugen Cristea) şi un spiriduş cu care, se pare, şi-a făcut de cap Mary Christmas, cât timp soţul său era plecat să împartă daruri.

Emisiunea îi va reuni, în platoul de filmări, pe Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, George Ivaşcu, Andrei Duban, Maria Buză, grupul Alegretto şi, ATENŢIE!, Brad V. Johnson, solistul trupei Boney M., care va interpreta colinde de Crăciun, acompaniat fiind de Andrei Tudor Band.

Bucuresti, 17.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *