free download 78 travel guides written by experts

Net Worth Advisory – un nou domeniu de activitate

"Suntem caracterizati de gandire strategica si creativa. Spunem DA viselor indraznete si dorintei de a le transpune in realitate pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele rapid, eficient si in buget."

Pasiunea pentru design si spatiu folosit corect, au dus la infiintarea noii divizii de amenajare interioara a companiei Net Worth Advisory denumita sugestiv Deco4U. Trasaturile care stau la baza companiei, gandirea pozitiva, creatia alimentata de o imaginatie cultivata, indrazneala si dorinta de a transpune in realitate visele clientilor, reprezinta liniile directoare pentru noua divizie.

Ne diferentiem gratie abilitatilor noastre native de "a asculta", slefuite timp de 15 ani pe posturi de PR si Marketing in companii nationale, dar si internationale.
"Consideram ca locul in care muncim trebuie sa fie primitor cu cei care ne viziteaza – fie parteneri de afaceri sau angajati – dar sa ne si caracterizeze pe noi ca utilizatori ai spatiului. In egala masura, spatiile respective trebuie sa raspunda cerintelor si rigorilor jobului.

Cel mai mult timp il petrecem la birou, deci cu atat mai important devine spatiul de locuit. Sanctuar personal, casa trebuie sa ne remonteze, sa ne umple vietile de frumos si sanatate, ceea ce pentru noi este o regula.   

Daca toate aceste lucruri se realizeaza intr-un buget decent care sa cuprinda mobilier, decoratiuni, sisteme de iluminat, accesorii si parte de renovare (daca este cazul), inseamna ca echipa Deco4U a mai realizat inca un proiect cu succes. Construim impreuna spatii mai bune si pline de incarcatura pozitiva – dupa personalitatea clientului si a companiei. Asteptam cu interes urmatoarea provocare!" a declarat Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory.

Net Worth Advisory este o companie specializata in servicii de consultanta acoperind un areal extins de la afaceri si management, la imagine. Experienta indelungata a echipei Net Worth Advisory faciliteaza abordarea unor directii consacrate precum organizarea de evenimente, dar si deschiderea de noi drumuri precum reprezentarea de produse si lansarea diviziei Deco4U.

Bucuresti, 02.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *