free download 78 travel guides written by experts

Net Worth Advisory sustine “Focus on Power”

Net Worth Advisory s-a alaturat, in calitate de partener, forumului “Focus on Power”, organizat de revista Business Review. Evenimentul, aflat la cea de-a doua editie, va avea loc pe 4 octombrie 2011, incepand cu ora 9:00, la Howard Johnson Grand Plaza, sala Platinum.

"Net Worth Advisory promoveaza comunicarea ca instrument-cheie in crearea si intretinerea imaginii publice a companiilor si personalitatilor. Prin integritate, deschidere, initiativa si valoare construim durabil reputatia clientilor si partenerilor nostri. Un exemplu concret sta in sprijinul pe care il oferim Business Review, publicatie de top in zona de business, cu ocazia celei de-a doua editii a evenimentului ‘Focus on Power’," a declarat Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory.

Evenimentul aduce in discutie sectorul energetic din Romania si urmareste sa dezvolte o noua perspectiva asupra acestuia. Personalitati din mediul de afaceri se vor intalni la “Focus on Power” pentru a dezbate strategia sectoriala, dezvoltarea infrastructurii si oportunitatile de investitii.

In plus, evenimentul ofera platforma perfecta pentru networking intre furnizori, beneficiari si agentii de reglementare ai serviciilor specifice acestui sector.

Pentru mai multe detalii asupra evenimentului, accesati: //business-review.ro/events/energy-series/focus-on-power/11908/.

Sponsori: Enel, PeliFilip, Schnider Electric, Signal Iduna.

Parteneri: Wall Street, Doing Business, Calendar, Evenimente, The Money Channel, Net Worth Advisory, Business-Edu, World Energy Council, Avocatnet.ro, Masagerul Energetic, Green Report, Comunicatedepresa.ro.

Eveniment sprijinit de: Casadetraduceri.

Bucuresti, 03.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *