free download 78 travel guides written by experts

Net Worth Advisory, consultant in cadrul Targului Imobiliar Project Expo

Editia de toamna a Targului Imobiliar Project Expo se va deschide vineri, 30 septembrie, ultima zi a evenimentului fiind duminica, 2 octombrie. Targul se va desfasura la Sala Palatului, Bucuresti. Vizitatorii sunt asteptati la targ in zilele de vineri si sambata intre orele 10:00 – 18:00, iar duminica intre orele 10:00 – 17:00.

Targul Imobiliar Project Expo va va intampina cu discounturi din partea expozantilor si multe alte surprize. Pe perioada desfasurarii evenimentului puteti beneficia de discounturi semnificative in functie de varianta de finantare si, mai ales, de profesionisti imobiliari care va vor ajuta sa gasiti solutia ideala pentru planurile dumneavoastra.

Net Worth Advisory, companie specializata in PR si consultanta de afaceri, va participa pentru a doua ora la acest eveniment. "Ne bucuram sa continuam proiectul de consultanta initiat la propunerea Project Expo. Credem ca este nevoie de informatie pertinenta si atent selectata de specialisti in piata imobiliara pentru a maximiza sansele potentialilor clienti de a face o achizitie, dar si de minimizare a timpului de decizie. Cei 11 ani de experienta, personal acumulati in real estate, atat ca expert in comunicare, cat si consultant in domeniu, devin un instrument util, pus la dispozitia vizitatorilor si expozantilor Project Expo," a declarat Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory.

Pe toata perioada targului, consultantii Net Worth Advisory va vor sta la dispozitie cu sfaturi utile si solutii personalizate, identificand produsele care vi se potrivesc in functie de mai multi factori ce stau la baza unei decizii de achizitie (ex: locatie, suprafata, pret, solutia de finantare etc.)

Net Worth Advisory promoveaza comunicarea ca instrument-cheie in crearea si intretinerea imaginii publice a companiilor, organizatiilor non-profit, persoanelor si personalitatilor. Prin integritate, deschidere, initiativa, valoare si parteneriat, construim durabil reputatia clientilor, mandria echipei si succesul campaniilor noastre.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Point Consulting.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *