metalshow

Nestle si Carrefour au lansat cea de-a doua editie a campaniei de informare nutritionala

Carrefourpentru un stil de viata echilibrat

Nestle România și Carrefour, susținători ai unui stil de viață sănătos, continuă și în luna noiembrie parteneriatul pentru educarea consumatorilor privind o alimentație echilibrată. Astfel, în perioada 6 – 16 noiembrie, se desfășoară cea de-a doua ediție a programului „Cu Nestlé și Carrefour nu trebuie să fii bogat pentru a câștiga obiceiuri sănătoase și mii de premii” în toate hipermarketurile Carrefour din țară. Programul are loc și pe site-ul de cumpărături online www.Carrefour-Online.ro, în perioada 11 – 24 noiembrie.

Pentru că o alimentație echilibrată se reflectă în starea de bine de zi cu zi, Nestlé și Carrefour lansează în luna noiembrie cea de-a doua ediție a campaniei de informare nutrițională pornită în luna august a acestui an. Prin campania ”Cu Nestlé și Carrefour nu trebuie să fii bogat pentru a câștiga obiceiuri sănătoase și mii de premii”, cei doi susținători ai unui stil de viață echilibrat oferă acces consumatorilor la o serie de informații utile privind o alimentație variată și echilibrată.

Așadar, în perioada 6 – 16 noiembrie, clienții sunt întâmpinați în hipermarketurile Carrefour din toată țara de către consultanți în nutriție pregătiți de Nestlé, care îi vor ghida în crearea unei liste de cumpărături pentru o alimentație variată și echilibrată nutrițional.

În plus, în aceeași perioadă, pe cumpărători îi așteaptă mii de premii în hipermarketurile Carrefour. Prin achiziționarea de produse Nestlé din minimum trei categorii incluse în program, în valoare totală de 35 de lei, ei câștigă automat unul dintre miile de premii oferite. Iar dacă achiziționează produse Neslté din trei categorii diferite, în valoare de 50 de lei (de pe www.Carrefour-online.ro), aceștia câștigă automat unul dintre cele 1000 de storcătoare de citrice oferite ca premiu.

Carrefour online premii garantate

„Alimentația echilibrată este unul dintre cele mai importante obiective ale Nestlé. Așa că dorim să avem un dialog deschis cu consumatorii noștri, pentru a putea să ne îmbunătățim constant produsele. În felul acesta putem să le oferim produse ce fac parte dintr-o alimentație echilibrată și un stil de viață activ. Din acest motiv, am ales să continuăm programul de informare nutrițională a publicului, care este o oportunitate de a fi alături de consumatori prin sprijinul specializat pe care îl oferim pentru adoptarea unei alimentații variate, prin care ei să se bucure de un stil de viață echilibrat”, a declarat Ana-Maria Doxan, Communications Director Nestle România.

Românii sunt așteptați în perioada 6 – 16 noiembrie, în hipermarketurile Carrefour, unde experții în nutriție pregătiți de Nestlé le stau la dispoziție cu sfaturi despre un stil de viață echilibrat.

Bucuresti, 10.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *