free download 78 travel guides written by experts

NESSI sustine obtinerea fondurilor europene de cercetare pentru programe software de avangarda

In calitate de membru al Retelei Europene de Software si Servicii – NESSI, compania SIVECO Romania promoveaza la nivel european proiectele nationale pe care le dezvolta

Romania acorda un rol important parteneriatelor care vizeaza dezvoltarea de proiecte de cercetare. In calitate de membru al Retelei Europene de Software si Servicii (Networked European Software and Services Initiative NESSI), unul dintre cele mai importante organisme din domeniul stiintei serviciilor IT, SIVECO Romania promoveaza la nivel european proiectele pe care le dezvolta in tara, si care pot fi replicate.

"Europa se confrunta azi cu profunde schimbari la nivelul atitudinilor sociale, conditiilor economice si ale mediului de afaceri. Tehnologia informatiei si a comunicatiilor reprezinta un element esential de impulsionare a inovatiei si un nucleu de crestere economica, sustin organizatiile membre NESSI. Companiile din Europa (atat din sectorul public cat si din cel privat) au devenit tot mai dependente de software si servicii. De punerea in aplicare a tehnologiilor inovatoare vor beneficia toate sectoarele economice, iar competitia la nivel global va duce, in ultima instanta, la servicii publice eficiente, adica servicii mai bune pentru cetateni", declara Monica Florea, Responsabil Proiecte Europene in cadrul SIVECO Romania.

NESSI reuneste 366 de membri din toata Europa – specialisti din universitati, centre de cercetare, fundatii, jucatori importanti de pe piata IT, sustinand interesele companiilor care activeaza in domeniul cercetarii-dezvoltarii, incurajand obtinerea fondurilor europene de cercetare pentru programe software de avangarda.

Parteneriatul cu NESSI se adauga altor parteneriate dezvoltate de SIVECO Romania cu organizatii profesionale si de afaceri importante unde compania este membra: Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei (European Information Technology Association), Camera de Comert Romano-Americana, Camera de Comert si Industrie Franco-Romana.

Bucuresti, 10.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *