free download 78 travel guides written by experts

NESQUIK 3in1- Gustul primului succes

Începând cu vârsta de 10 ani, în viaţa copiilor au loc o serie de schimbări fizice şi mentale, care marchează trecerea de la copilărie la adolescenţă. Între 10 şi 14 ani, adolescenţii încep să îşi formeze propria identitate, îşi doresc să petreacă cât mai mult timp cu prietenii lor şi îşi aleg diverse hobby-uri, manifestându-şi tot mai mult preferinţele pentru anumite activităţi: roller skating, skate boarding, pictură sau filme.  

Pentru ei, Nestlé a lansat pe piaţa din România, băutura NESQUIK 3in1, mixul grozav între un gust excelent şi conţinutul de calciu oferite de combinaţia perfectă de cacao, lapte (35%) şi zahăr.

Brandul NESQUIK 3in1 se adresează  deopotrivă fetelor şi băieţilor cu vârste între 10 şi 14 ani, care vor să fie activi, să încerce lucruri noi şi să fie originali în căutarea identităţii de viitori adolescenţi. NESQUIK 3in1 reprezintă mixul perfect între: dinamism, prietenie şi inventivitate – fie că este vorba de o plimbare cu rolele împreună cu prietenii, de cărţile pe care trebuie să le citească sau înscrierea la primul curs de teatru, toate sunt elemente esenţiale pentru dezvoltarea personală.
 
Conform unui studiu realizat în 2010 de Nestlé România a reieşit că fetele (10 -14 ani) asociază consumul de ciocolată caldă cu clipele libere petrecute împreună cu mamele lor, acesta fiind un prilej de relaxare pentru o discuţie lejeră cu acestea, iar pentru băieţii din acelaşi segment de vârstă, băutura este ideală atunci când vor să se energizeze. Mixul NESQUIK 3in1 vine în întâmpinarea nevoilor adolescenţilor, fiind ideal atât pentru băieţi, cât şi pentru fete, indiferent de momentul în care aleg să-l savureze.

“Pentru iubitorii gustului excelent de cacao, am lansat acest mix uşor de preparat şi potrivit nevoilor în continuă schimbare ale adolescenţilor în devenire. NESQUIK 3in1 înseamnă gustul primului succes, pentru că ne adresăm adolescenţilor (10-14 ani) aflaţi la vârsta descoperirilor şi a afirmării, fie că este vorba de reuşita în activităţile şcolare sau extraşcolare. Aceasta este perioada în care ei îşi dezvoltă diverse aptitudini şi devin conştienţi de propriile abilităţi şi calităţi. NESQUIK 3in1 îi îndeamnă să fie cât mai dinamici, creativi şi să exploreze lumea din jurul lor”, declară Ana Maria Doxan, Business Manager Beverages Nestlé Romania.

Un pahar de NESQUIK 3in1 este o sursă de vitamina B1, B3, B6, calciu şi acid folic, care contribuie la creşterea armonioasă. Beneficiilor nutritive li se adaugă un gust intens, combinaţia de cacao şi lapte fiind pe placul tuturor. Indiferent dacă este consumat cu apă rece sau caldă, un pahar de NESQUIK 3in1 va aduce un plus de savoare celor care îl beau. Este partenerul perfect pentru o zi petrecută în parc, o excursie la munte sau pur şi simplu pentru a savura o băutură gustoasă în fiecare după-amiază, fiind gata în câteva secunde.

Produsul este comercializat în pliculeţe de 30 de grame. Pentru a prepara un pahar de NESQUIK 3in1, se adaugă conţinutul unui pliculeţ la un pahar de 180 ml de apă caldă sau rece.

Gustul intens de cacao şi conţinutul de calciu, vor face din NESQUIK 3in1 băutura favorită din fiecare zi a adolescenţilor în devenire.

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *