free download 78 travel guides written by experts

NESCAFÉ vorbeste despre gustul si sanatatea dintr-o cana de cafea

Cafeaua solubilă constituie un ritual zilnic pentru milioane de oameni de pretutindeni, fiind asociată în primul rând cu energia şi gustul pe care le oferă. Însă, puţine persoane ştiu că fiecare cană de cafea solubilă contribuie la menţinerea unei stări de bine şi de sănătate a organismului. Pentru a explica beneficiile cafelei solubile, NESCAFÉ lansează programul de informare “Despre cafea cu sănătate”. În cadrul acestei campanii, NESCAFÉ le va vorbi iubitorilor de cafea solubilă despre efectele pozitive pe care aceasta le are asupra organismului.

“Despre cafea cu sănătate” va informa consumatorii, dar şi specialiştii cu privire la componentele din cafeaua solubilă, care contribuie la menţinerea sănătăţii organismului.

“Prin programul “Despre cafea cu sănătate”, dorim să le explicăm consumatorilor de cafea solubilă, faptul că băutura lor preferată reprezintă mai mult decât un gust bun, făcând parte de fapt din “micile obiceiuri sănătoase” de zi cu zi. Cei mai mulţi dintre noi nu cunoaştem faptul că unul dintre ritualurile zilnice preferate poate aduce un plus de sănătate organismului, şi de aceea, NESCAFÉ îşi propune să informeze asupra efectelor benefice pe care le aduce un consum moderat de aproximativ 3 căni de cafea solubilă pe zi.”, afirmă Ana-Maria Stanca, Senior Brand Manager Beverages în cadrul Nestlé România.

“În cafeaua solubilă, găsim un conţinut bogat de antioxidanţi, compuşi naturali care au puterea de a neutraliza moleculele de oxigen instabile, protejând celulele organismului de distrugerea oxidativă. Cafeaua solubilă stimulează performanţa mentală, întrucât cafeina prezentă în cafea măreşte viteza de procesare a informaţiilor .”, declară Elena Dobrescu, Market Nutritionist Nestlé România.

Studiile recente din domeniu ne ajută să înţelegem cum antioxidanţii din componenţa cafelei solubile acţionează la nivelul organismului şi contribuie la reducerea radicalilor liberi. Antioxidanţii din cafeaua solubilă luptă împotriva radicalilor liberi, neutralizând efectele nocive produse de aceştia.

Pe lângă efectele pe care antioxidanţii din cafea îi au în prevenirea diverselor afecţiuni, cafeaua solubilă are un rol important asupra capacităţii de concentrare mentală reducând oboseala, contribuind la performanţa în diferite activităţi intelectuale şi a stării de alertă prin creşterea timpului de reacţie. De asemenea, cafeaua solubilă reprezintă o sursă de hidratare, contribuind la necesarul zilnic de de 1,5 – 2 litri de fluid, recomandat de către specialişti.

Programul de informare “Despre cafea cu sănătate”, se va desfăşura pe parcursul întregului an, perioadă în care Nescafe îşi propune să prezinte toate beneficiile cafelei solubile. Astfel, consumatorii vor înţelege că un consum moderat de NESCAFÉ acţionează în mod pozitiv asupra sănătăţii corpului şi performanţei mentale.

Bucuresti, 19.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *