free download 78 travel guides written by experts

NESCAFÉ 3in1: Cum pot castiga cinci prieteni un premiu cat mai mare?

În noua campanie NESCAFÉ Antiplictiseală, mai mulţi prieteni câştigă mai mult

Distracţia, timpul petrecut cu prietenii şi hobby-urile reprezintă principalele preocupări ale tinerilor, mixul ideal fiind creat de activităţile din mediul virtual şi cele din mediul offline. Tinerii îşi doresc să fie la curent cu ultimele trenduri şi să aibă parte de experienţe cât mai diverse şi dinamice pentru a învinge plictiseala.

NESCAFÉ 3in1 lansează o nouă provocare pentru ei în campania NESCAFÉ Antiplictiseală, prin care tinerii pot câştiga premii mai mari cu ajutorul prietenilor.

Una dintre activităţile preferate anti-plictiseală este timpul petrecut cu prietenii, fie că este vorba de excursii, ieşirea în oraş sau discuţiile pe Facebook. Astfel, campania NESCAFÉ 3in1 “Mai mulţi câştigă mai mult” îmbină socializarea cu ideea de câştig, participanţii având ocazia să intre în promoţie împreună cu prietenii lor pentru premii mai mari şi distracţie din plin. Câştigurile sunt mai mari o dată cu creşterea numărului de prieteni din grup, un grup având maxim 5 membri.

„În fiecare an, ne propunem să inovăm mecanismele campaniilor promoţionale naţionale NESCAFÉ Mixes, iar anul acesta le oferim participanţilor posibilitatea de a influenţa valoarea premiului câştigat cu ajutorul prietenilor şi de a atrage cât mai mulţi prieteni în campanie. Astfel, pot valorifica timpul petrecut împreună câştigând premii în bani. Coordonatele acestei campanii sunt momentele anti-plictiseală, distracţia cu prietenii şi câştigurile cu frecvenţă zilnică.” a adăugat Ana Maria Doxan, Business Unit Manager Nestlé Beverages.

Premiile încep de la 1000 de ron/ zi pentru participanţii care se înscriu singuri în concurs şi cresc cu fiecare prieten adus în promoţie până la 1500 de ron pentru fiecare membru dintr-un grup de 5. Pentru a participa în promoţie, participanţii vor înscrie codurile promoţionale de pe toate pliculeţele de NESCAFÉ 3in1, NESCAFÉ 2in1 şi NESCAFÉ Frappe pe site-ul www.nescafe.ro, pe pagina de Facebook a NESCAFÉ România sau prin sms la 1770.

Promoţia se desfăşoară pe parcursul a 70 de zile, în perioada 1 martie – 9 mai 2012, iar valoarea totală a premiilor este de 525.000 RON.

Pentru mai multe informaţii privind participarea la promoţie, puteţi accesa site-ul www.nescafe.ro.

Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *