free download 78 travel guides written by experts

Neogen trece la 2.0

S-a lansat noua versiune a neogen.ro, bazata pe retele sociale!

Pana in prezent, neogen-ul se baza in special pe diverse forme de continut (foto, video, cluburi, audio, joburi, anunturi auto, imobiliare, diverse, etc). De acum se va pune un accent mult mai mare pe relatiile interumane. Utilizatorii neogen vor putea sa-si adauge la reteaua proprie prieteni (noi sau deja existenti), cunostinte, relatii. Acestia ii vor putea ajuta de la avansare in cariera, oferirea de informatii utile si pana la distractie.

Actualul neogen integreaza club.neogen.ro, care era cel mai mare social network din Romania si fostul neogen, unde se puteau citi toate tipurile de stiri in format RSS. Neogen devine un portal de noua generatie, in care utilizatorii descopera si recomanda unul altuia diverse lucruri.

Se face astfel o trecere normala:
– initial informatia pe web a fost structurata in directoare, accesata arborescent (precum yahoo)
– in a doua faza, fiind foarte multe site-uri, a fost imposibil o clusterizare a lor in directoare, de aceea google a reusit sa se impuna, prin cautare pe cuvinte cheie
– in a treia faza, cautarea isi pierde din ineficienta, datorita afluxului masiv de informatii. Si aici intervin retelele sociale, precum neogen, unde utilizatorii impartasesc ce au gasit cu altii.

Browse->Search->Share.

In primele ore de la relansare, traficul neogen (componenta de social network) a cunoscut o evolutie spectaculoasa (+29%) fata de aceiasi perioada a saptamanii trecute.

"Vrem sa oferim neogenautilor o unealta care sa ii ajute in viata. Aceasta relansare este inca un pas facut de noi in aceasta directie." a declarat Constantin "noro" Ferseta, marketing manager Neogen.

Bucuresti, 13.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *