free download 78 travel guides written by experts

Neogen si-a luat Hummer pentru angajati

Neogen, "monstrul" internetului romanesc :), a cumparat o masina-monstru pentru angajatii sai. In fiecare vineri in urma votului colegilor se desemneaza cel mai „tare" angajat – care va primi cheile Hummer-ului special achizitionat in acest sens. Si timp de o saptamana, face ce vrea cu el.

„Misiunea Neogen este sa-si faca fericiti cei peste 1,5 milioane de utilizatori (la care se vor adauga si cei peste 300.000 inregistrati pe site-ul colegi.ro, proaspat achizitionat). Pentru asta avem nevoie de programatori fericiti care sa dezvolte produsele", sustine Calin Fusu, directorul general al Neogen. „In plus, in conditiile in care concurenta dintre firme pentru programatori buni este acerba, avantajele oferite de angajator nu trebuie sa se limiteze doar la salarii", precizeaza acesta.

(Fusu conduce in prezent un Renault Megane, o masina mult mai ieftina decat cea oferita angajatilor:), in ciuda faptului ca se numara printre fondatorii si actionarii Neogen.:)

    * Alte facilitati oferite de companie sunt: plata abonamentului la Internet la domiciliul angajatului;
    * plata abonamentului pentru activitati sportive: sala/inot/alte activitati sportive;
    * participarea la doua team-buildinguri pe an unde se aduna angajatii din cele 4 tari unde este prezent Neogen;
    * in sediul principal de la Targu Mures, unde lucreaza cea mai mare parte a angajatilor, acestia au la dispozitie o sala de proiectie a filmelor si o masa de ping-pong unde se pot destinde.
    * inscrierea in echipa de fotbal Neogen, care a fost de fiecare data clasata in primii trei in cadrul "IT Soccer League"

Bucuresti, 1.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *